2777
2789
عنوان

ازمایش اسپرم...

174 بازدید | 14 پست

سلام خانوما دکتر همسرمو نوشته برای آزمایش اسپرم گفته ۴ روز بعد رابطه میتونه بره اگه بیشتر از ۴ روز باشه اشکال داره؟؟؟

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر من گف بعد دو روز حتما بیشتر نشه ولی تو نت زده بود ۲ تاد۵ روز ولی فک کنم بعد چهار روز جواب خوب نشه خودت میدونی

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
دکتر من گف بعد دو روز حتما بیشتر نشه ولی تو نت زده بود ۲ تاد۵ روز ولی فک کنم بعد چهار روز جواب خوب ن ...

اهان 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😩😩😩😩

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

دوتاپنج روز میشه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
دوتاپنج روز میشه

باشه مرسی عزیزم

کمتر از ۲روز و بیشتر از ۵ روز نباشه

اخرین رابطه مال دوشنبه س شنبه میتونه بره؟؟؟

قشنگ میشه ۵روز بنظرم نتیجش درست نمیشه امشب انجام بدین شنبه بره🙈

😂😂😂😂😂خودم زخم دارم دکتر ۱۰ روز منع کرده 😂😂😂😂😂😂😂😂عجب گیری افتادم خدا ببینم چ میشه کرد 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂خودم زخم دارم دکتر ۱۰ روز منع کرده 😂😂😂😂😂😂😂😂عجب گیری افتادم خدا ببینم چ میشه کرد 🤦 ...

😅😅

پس سعی کن یجوری تحریکش کنی ک تخلیه بشه🤕🙈

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
😅😅 پس سعی کن یجوری تحریکش کنی ک تخلیه بشه🤕🙈

باشه مرسی 😂😂🤤

😂😂😂😂😂خودم زخم دارم دکتر ۱۰ روز منع کرده 😂😂😂😂😂😂😂😂عجب گیری افتادم خدا ببینم چ میشه کرد 🤦 ...

خب فردا بره ازمایش بده

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
خب فردا بره ازمایش بده

دکتر گفته ۴ روز