2777
2789

فعلا دوستیم ولی چند وقت دیگ نامزدیمونه

من همه جمع ها نه خیلی خشکم نه خیلی صمیمی 

اما نامزدم یه رفیق داره که اونم با زنش میاد میریم بیرون چارتایی بعد زنش خیلی سر زبون دار و با همه راحت و با همه دست بده و( حتا با پسرعمو های نامزد من که رفیق شوهرش میشن هم دست میده و شماره ها و پیجاشون هم داره و خیلی اهل بگو بخنده همه ام بهش میگن خانم با لول و اجتماعی 

ولی من تو جمع اونا که میرم  خیلی ساکتم دست خودم نیست 😐پارتنرمم  دوست داره تو جمع اونا فعال باشم 😐ولی دست خودم نیست چکار کنم بنظرتون شما بودید چکار میکردین 

حس میکنم سنت کمه

بزرگتر که بشی بهتر میشه رفتارت

احتمالا اعتماد به نفستم پایینه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما رفت امد انچنانی با دوستای شوهرم نداشتبم... یکی بود مث همین خانوم...اومدن خونمون خیلی کم حرف بود گفتم خجالت نکش انقد کم حرفی راحت باش.. گف نه همیشه کم حرفم.. بعد جالب بود شوهرامون حرف میزدن این خودشو قاتی میکرد ولی ب من میرسید کم حرف میشد. ـ. یه چن باری باهم گشتیم دیدم اصن یه جوریه با هم جور نمیشیم... همسرمم خوشش نمیومد... کلا قطع ارتباط کردم.. مشکل تو نیستی عزیزم

💙♥💜

تو درون گرا تری و تا الانم با این موضوع مشکلی نداشتی،الانم با توجه به حرفتی نامزدت از خودت ناراحتی

بهش بگو نمیتونی به اب بگی خیس نباش

این شخصیت منه 

نامزدتم پخته نیست والا نه هرگز با کسی مقایسه ات نیکنه و نه میخواد که طور دیگه ای باشی

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

خب نامزدت قبل آشنایی بهت گفته بود که دوست داره با کسی باشه که همچین خصوصیاتی داشته باشه؟ اگرنه که بهش بگو من همین مدلی ام و حد و مرز دارم، نمیخوای با یه خدافظی خوشحالم کن. اگر هم دوست داری مدل اون خانوم بشی و خوشت میاد از رفتاراش که سعی کن خودتو به اون تیپ برسونی. کم کم خوب میشی

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

من تو چنین جمع های اصلا نمیرم 

اگه برم هم همون ساکت میشم 

چون تجربه دارم پسرا پشت سر آدم میگن این خرابه که اینقدر با همه لاس میزنه و ...

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم