2777
2789

توروخدا پسر مردمو بدبخت نکن بااین تفکراتت انگار باید پشت کوه بود از هیچی خبر نباید داشت تو خودت تاحالا به پسری نگاه نکردی یا هیچی نمیدونی اصلا گیرم تحریک بشه آدمه دیگه متوجهی ازدواج کنید هرروز به یه چیزی گیر میدی زندگیو زهرمار میکنید هردوتون میکنی اون پسرم زده میکنی از خودت زودتر خودتو درمان کن خواهرنه گفتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم از مادر دخالت گرش بترس😂

ببین هر خانواده ای عقیده و فرهنگ خودشو داره

از مهم ترین ملاکای این خانواده هم حجاب و پوشش بود و هست . عروس اول هم قبل ازدواج چادری بود و کامل با فرهنگ این خانواده اشنا بود و قبول کرده بود . بعد ازدواج چادرشو برداشت و حجابشو کم کرد پس طبیعیه مادرشوهرش یا پدرشوهرش حرفی بزنن 

مگه پسره تو غار زندگی میکرده که نباید بدونه ساپورت چیه؟؟؟ پسر من ۶ سالشه میدونه چیه

اخه ادعا داره تاحالا پور....ن و این چیزا ندیده

دختربازی هم نکرده 

مگه میشه ؟

اخه ادعا داره تاحالا پور....ن و این چیزا ندیدهدختربازی هم نکرده مگه میشه ؟

الان خوبه اون بیاد به تو بگه از کجا میدونی پ چیه؟؟؟ 

واااا مگه الان بچه من دیده یت دختر بازی کرده؟ 

چقد فکرت مسمومه 

الحمدلله رب العالمین 

وااای گاهی ما خانوم ها دیوونه میشیم واقعا.

من از اول زندگیم تا حالا که 15 سال از ازدواجم گذشته همش برام سوال بود که ( با عرض پوزش از همه )شوهرم اولین بار چجوری همه چی رو بلد بود.  

گیر نده بابا. چرا نباید بدونه ساپورت چیه؟ گیر دادی اونم گفته تن زن داداشم دیدم.

ولی اینکه مامانش اونجوری بخواد به عروس بگه لباستو عوض کن جای نگرانی داره.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
ببین هر خانواده ای عقیده و فرهنگ خودشو دارهاز مهم ترین ملاکای این خانواده هم حجاب و پوشش بود و هست . ...

چطور همچین چیزیو درک کردی ، بعد رو این موضوع بی اهمیت ایتقد حساس شدی؟  جامعه پر از دختر و زن بی حجابه

تو محل کارش و کوچه و خیابون چطور میخای چششو ببندی؟

چه بخای چه نخای چه مذهبی چه غیر مذهبی

چه با اگاهی چه ناخداگاه این چیزارو میبینن و دقت میکنن.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

چطور همچین چیزیو درک کردی ، بعد رو این موضوع بی اهمیت ایتقد حساس شدی؟ جامعه پر از دختر و زن بی حجاب ...

واقعا درست  گفتی     به  خدا  این  چیزا    فراگیره   تازشم  انقدر مساعل  مهمی  هست  که  اینا   توش   گمه      

چقدر افکارت عجیبه

من زن داداشم تو یه حیاط با خانوادم زندگی می‌کنه ..بعد زن داداشم عادت داره مانتو کتی بپوشه و همیشه یه تاپ می پوشه ک لباس زیرش مشخصه 

بارها و بارها بهش گفتیم ولی گوش نمیکنه میگیم زشته حداقل شال رو جوری بذار که مشخص نشه تا یه تاپ ضخیم تر بگیری 

ولی همیشه مثل لاتا راه می‌ره و شالش کنار می‌ره کلا مدل راه رفتنش همینه

یکبار برادر مجردم سربسته بهمون تذکر داد که فلانی بد لباس می‌پوشه..چون تو محیط خیلی کوچیکه زندگی می‌کنیم که البته مردمش پوشش آزاد دارن ولی نه اینکه لباس زیرشون مشخص بشه

یعنی الان داداش من به زن داداشش چشم داره..‌خوب تو حیاط که راه می‌ره آفتاب میخوره لباس زیرش کاملا مشخص میشه...