2777
2789

سلام خانوما کسی تجربه نداره ک قبل پریودی لکه بینی داشته

موقع ای ک باردار بوده قبل پریودی ک بفهمه بارداره لکه بینی داشته یا نه

سلام عزیزم من ماه اولی  که اقدام کردم ده دازده روز بعد از تخمک گذاری افتادم به اکه بینی همین طور ادامه پیدا کرد تا پریود شدم که احساس میکنم بارداری شیمیایی بود که چون لانه گزینی درست اتفاق نیفتاد خودش دفع شد چون پریودم هم سنگین تر و دردناک تر از همیشه بود ماه بعدش یکی دو روز قبل از موعد دو روز لکه بینی قهوه ای داشتم که منتظر پریود بودم و پد میذاشتم که دیدم خبری نشد و چهارروز بعد از موعد بی بی چک زدم که مثبت شد

خدایا به امید تو... 
سلام عزیزم من ماه اولی  که اقدام کردم ده دازده روز بعد از تخمک گذاری افتادم به اکه بینی هم ...

سلام من قبل پریودیم همیشه چند روز قبل لکه بینی داشتم الان هیچی نیست گفتم ببینم بقیه اینجوری بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من قبل پریودیم همیشه چند روز قبل لکه بینی داشتم الان هیچی نیست گفتم ببینم بقیه اینجوری بودن&nbs ...

چند روز به موعدت مونده

بنظر من اگر باردار باشی اون لکه بینی قبل از پریود رو نخواهی داشت

اون لکه بینی من درواقع لکه بینی لانه گزینی بود

خدایا به امید تو... 
چند روز به موعدت مونده بنظر من اگر باردار باشی اون لکه بینی قبل از پریود رو نخواهی داشت اون لکه بی ...

من ۳ روز مونده تا موعدم قبلا ۵ روز قبل پریودی لکه بینی دارم الان ندارم فقط دعا میکنم ک نشم