2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اقدامم اون ماه كيت گذاشتم يرردر نياوردم همش هرروز پررنگ و يه شكل بود 

اين ماه هم قرص خوردم توكل بخدا

شما چرا قرص نخوردي امپول زدي فقط  اون همه هزينه كردي و ناقص اصلش قرص بايد ميخوردي فوليكولات اماده بشه بعد ازاد كني 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
این ماه بعد پریودم میرم اقدام  البته با امپول اچ سی جی اگه تخمک داشته باشم  چهار ماه از ...

ایشاا..منم میگم کاش دیروز که سونو دادم به دکتر میگفتم برام آمپول می‌نوشت که بدونم کی اقدام کنم این انگار نمی‌خواد آزاد بشه البته با توجه به کیت میگم  امروز میشه روز۱۵سیکلم

احتمال بارداری باiuiکمه کلا باید چندین باربری و ممکنه اصلا نگیره احتمال جنسیت مدنظرم ۷۰درصده 

همین ۷۰درصد و ک‌ با رژیمم میگن همینه دیگه.خیلی بده کاش هرکی هرچی دوسداشت همون میشد.اه

همشون از یه مارک بودن؟

مارک مدیکور منفی زیر ده دقیقه یه خط داره که خیلیبیییی کمرنگ خودت بکشی میبینی 

اون دوتا که مثبت شده مارکlvonclto هستن

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
یعنی متوجه نشدی کی آزاد شد؟اقدام نداشتی؟

چرا گلم دو روز مثبت شد روزای بعدش کمرنگ شد

یعنی ازاد شد 

اقدامم داشتم 

الان ۱۰روز مونده به پریودم 

تخمدانی که فولیکول غالب داشته یهو خیلی درد میگیره 

صبا که از خواب پا میشم کمرم و پهلوهام درد میکنن😖