2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان میگم شم اعتقاد دارین باید رحمو کنین من این ماه اقدام کردم و بد جور پریود شدم با یه درد و ...

گرمی و سردی رحم یعنی میزان خونرسانی رحم 

که یه چیز ژنتیکیه کلا با هیچیم تغیرنمیکنه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
عههه چطور؟کی زدی؟چقدر از پریودی گذشته بود

من پرویدم بین ۲۸ تا ۳۶ هست 

مدیکور و lvonclto دارم ۲۸ زدم یکی از این یکی از اون  زیر ده دقیقه مدیکور یه خطی داره که خیلییییی کم هست خودت بکشب میبینی اون یکی ولی واضح قشنگ روز ۳۰ ام زدم همین بود  امروز ۳۱ ام 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
منم اقدامم اون ماه كيت گذاشتم يرردر نياوردم همش هرروز پررنگ و يه شكل بود  اين ماه هم قرص خوردم ...

اره واقعا نمی‌دونم .یهو شوهرم گفت .منم رفتم.دوتا فولی داشتم یه ۱۶یه ۱۸

گرمی و سردی رحم یعنی میزان خونرسانی رحم  که یه چیز ژنتیکیه کلا با هیچیم تغیرنمیکنه

خب من مامانم و مامان بزرگم همشون زود باردار شدن اما من گفتم شاید چون سردی میخورم باشه

چرا گلم دو روز مثبت شد روزای بعدش کمرنگ شد یعنی ازاد شد  اقدامم داشتم  الان ۱۰روز مونده ...

برای من اصلا پر رنگ نمیشه حتی ماه قبل که آمپول زده بودم.‍نمیدونم چطور متوجه بشم .برای همین دیروز رفتم سونو که فهمیدم هنوز آزاد نشده