2777
2789
عنوان

پایه ی ریاضی چیه؟

36 بازدید | 2 پست

منظورم اینه که بگه یکی ریاضیش خیلی ضعیف باشه و علاقه نداشته باشه و ازش سر در نیاره 

میتونه ریاضیش به ۲٠ برسه؟  برای اینکار باید پایش قوی باشه اونوقت از کجا باید شروع کنه

پایه ریاضی از کلاس چندمه؟ 

از کلاس اول؟ 

لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ...  دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.

بدون معلم میشه یا نه؟ 

سایت آموزشی میشناسید که تدریس درسارو (به خصوص ریاضی) رو بزاره؟ 

لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ...  دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.

سایت استاد بانک هست. من چندبار برای پسرم معلم خصوصی گرفتم که بصورت آنلاین و از طریق اسکایپ تدریس می‌کرد.  

پسرم راضی بود.  و اینم بگم که قیمت تدریس معلم هاشون با هم فرق داره. مثلا یکی ساعت 90 تومن یکی ساعت 150 و..... 

سرچ کن توی گوگل برات میاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان