2777
2789
عنوان

پول سرویس مدرسه بچه تون چقد شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب راهش دورتر و مسیر پر ترافیکی هست

خیلی،مسیر بدی،هست ، من کلا با مدرسه دور بی نهایت مشکل دارم ، بچه ها گناه دارن خسته و کوفته ، مجبور هستم دخترم رو اونجا بزارم وگرنه واقعا دلم برای بچه ها می سوزه تو این راه ها 

خیلی،مسیر بدی،هست ، من کلا با مدرسه دور بی نهایت مشکل دارم ، بچه ها گناه دارن خسته و کوفته ، مجبور ه ...

منم میخواستم سجاد بفرستم مدرسه واله دیگه به خاطر دور بودنش نشد الان امید فرستادم شما مدرسه چی فرستادی؟ 

منم میخواستم سجاد بفرستم مدرسه واله دیگه به خاطر دور بودنش نشد الان امید فرستادم شما مدرسه چی فرستاد ...

خیلی هم عالی موفق باشه ، امید مدرسه خیلی خوبی هست فقط،بديش ائمه هر سال باید مدرسه بچه رو عوض کنی تا چند سال پیش که یادم میاد برای هر سال تحصیایش یک مدرسه داشت ، حالا الان نمی دونم ساختمون بزرگ گرفته یا نه 

من دوست دارم بیارم ولی هزینه زیادی میخواد دوست ندارم دوتا بچه بدبخت داشته باشم یه بچه خوشبخت بهتره و ...

منم مثل شما اگه اوضاع مالیم عالی بود حتی ۳ تا می‌آوردم ولی همین یه دونه رو میخوام برسم خوب بهش

منم مثل شما اگه اوضاع مالیم عالی بود حتی ۳ تا می‌آوردم ولی همین یه دونه رو میخوام برسم خوب بهش

خدا نگه داره برات،میگم توی یه جمعی میری که همه بچه های زیادی دارن حس تنهایی نداری ؟