2777
2789
عنوان

چه مهارت هایی دارید که شمارو از بقیه متفاوت کرده ؟😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1 از عشقم دست کشیدم چون واقعا آدم بی ارزشی بود 

2 به خودم اهمیت میدم سلامتی و تیپ و....

3 دیگران را درک میکنم با تمام بدی هایی که دارن تا جایی که به من آسیبی وارد نشه 

4 بعضی آدم های اطرافم را به حالت روح میبینم ×رفتار و گفتارشون برام ارزشی نداره ×

5 مادر و همسر خوبی هستم ×تمام تلاشم را میکنم ×

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

اینکه تو رشته مورد علاقم درس خوندم 

اینکه خیاطی یادگرفتم و کلی چیزای خوشگل برای خودم میدوزم 

اینکه موسیقی بلدم و.. کلا خیلی هنر دارم 😅 دان اول کاراته رو گرفتم اون موقع 😍ولی چیزی که منو با بقیه متمایز کرد اینکه همیشه سعی کردم خوشحال و پر روحیه باشم❤

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....

میتونم ارزکنترین ارزونترین و با کیفیت چیزارو بخرم😂🙂فکر کنین چقدر تخفیف زدم سه تا ساندویچ فلافل خریدیم شد ۱۰۰ من خریدم ۳۴ تومن

یا مثلا یه برنامه ای بود با دعوت اعضا و خریدشان ۳۰ تومنم تو میگرفتی من نزدیک ۳۰۰نفر دعوت کردم جون فامیلامون چشم و همچشمی دارن هی شماره جور میکردن بیشتر خرید کنن تونستم یعالمه لباس عید واسه خودم و مامانم بخرم یه سکه پارسیانم خریدم تازه😂🙂

بافت کار و شینیون کار حرفه ایم هستم توی خونه یادگرفتم خودم برای دختر خالم اینا انجام می‌دادم بعد میرفتن آرایشگاه واسه ابرو ایناشون میگفتن کی درست کرده موهاشونو بیاد اینجا کار کنه کارش خوبه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻