2777
2789
عنوان

خونه خودمم ولی به طلاق فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 18 پست

فعلا زوده برا تصمیم به طلاق برو پیش مشاور هم خودت هم شوهرت یه مدت بهم زمان بدین 

سعی کن وقتی اون عصبی میشه تا باارامش جوابشو بدی فش میده تو فش نده شاید شوهرت یه قلقی داره که باید پیداش کن ولی تو این تایم اصلت بچه دار نشو اصلااااااا فکر نکن اگه بچه بیاد زندگیت بهتر میشه اصلا همچین چیزی نیس همه راه ها رو برو ولی اگه دیدی جواب نگرفتی خب معلوم میشه شما ادمه هم نیستین وبه فکر جدایی باش یکی دوسال صبر کن سنی هم که نداری بعدم عزیزم اگه کارتون بخ طلاق کشید نگران این نباش بعدش چیکار کنم بعدشم خدابزرگه شاید بایه نفر مچ شدی که از جنس خودت باشه وحالتو بفهمه ولی الان برااین تصمیم زوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه کشوند یعنی چی؟ مشاوره میاد؟ حرف هردو رو میشنوه و ب ایشون هم میفهمونه اولویت یک مرد بعد از ازدواج زن و بچه ش هستن و اجازه دخالت نمیداد ب بقیه 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان دسترسی به دوره های اموزش بعد از ازدواج ، کتاب و مشاور و .. خیلی راحت شده ، اگر میخواید زندگیتون ب پایان نرسه و بهتر بشه ، این راه هارو هم امتحان کنید 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !