2777
2789
عنوان

زایمان هشت ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13987 بازدید | 56 پست
من دو روز پیش درد انقباض اومد سراغم هر د10 دقیقه تو ی ساعت قرص دوفاستون سه تا خوردم، شیاف و ایزوپرین ...

دکتر برات تجویزکرد؟  انشالله میمونه عزیزم استراحت کن اصلا پانشو

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر برات تجویزکرد؟  انشالله میمونه عزیزم استراحت کن اصلا پانشو

ببین سیب زمینی وتخم مرغ خیلی به وزن گرفت بچه کمک می کنه شیرینی وبستی هم همینطور البته اگه قندت بالا نباشه

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭
این روزا حسابی ب خودت برس بچه خوب وزن بگیره

انفولانزای لعنتی گرفتم رشدش متوقف شد خودمم دو و نیم کم کردم وگرنه برام زده بود تو دسته ی تپلاس بچت 

ببین سیب زمینی وتخم مرغ خیلی به وزن گرفت بچه کمک می کنه شیرینی وبستی هم همینطور البته اگه قندت بالا ...

هرروز بخورم؟ سیب زمینی ابپزو 

تخم مرغ دایم میخورم با بستنی 

دکتر من آمپول ننوشت گفت ایرانیش خیلی کارایی نداره قرص دوفاستون خارجیش گیر میاد 

دوفاستون کارش چیه؟ 

دوستان ی سوال کلا 9ماه چند هفته میشه من الان4ماهمه ینی میشه 16هفته؟؟ 

شش هفتس عزیز برنامه ایمپو رو نصب کن خیلی خوبه از بازار بگیر

اگه بچه خدایی نکرده قلبش نامنظم بزنه سریع سزارین می شی ولی اگه همه چیز عادی باشه می گن طبیعی زایمان ...

ببخشید من دیروز رفتم سونو گفتن وقت زایمانم 2/3هستش واینکه تو سونو گفته شده سزارین میشم زایمان قبلیم پسر بود و طبیعی بود امکان داره این بار هم طبیعی زایمان کنم و سزارین نشم ایا 

اگه بچه خدایی نکرده قلبش نامنظم بزنه سریع سزارین می شی ولی اگه همه چیز عادی باشه می گن طبیعی زایمان ...

ممن شزارین درخواست شخصی دادم از طبیعی خیلی میترسم