2777
2789
عنوان

بوی وحشتناک دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا لوزه دارن،بعضیا لثه عفونی دارن، بعضیا مشکل معده دارن،بعضیا سینوساشون عفونی هست،معضیا مشکلات تنفسی دارن،بعضیا پشت حلقشون عفونت و خلط هست.. حتما خودش میدونه دهنش بو میده ولی علت و راههای درمانش رو نمیدونه..شوهرشم عادت کرده لابد و زیاد اذیت نمیشه..

اگر باهاش راحت نیستی هیچی نگو.. ولی به یکی که باهاش راحته یا به شوهرش بگو تا پیگیری کنه و درمان کنن ثواب هم داره اگر بتونی غیر مستقیم بهش این کمک رو بکنی تا هم خودت هم همه ی کسایی که باهاش روبرو حرف میزنن و اذیت میشن خلاص شید ازین وضعیت

خودش میدونه قطعا و حتما هم دنبال درمان بوده. ولی متاسفانه درمانش راحت نیست. به خصوص اگر علتش مشخص نب ...

درسته به احتمال زیاد میدونه با شناختی ک از شخصیتش دارم.. 

باش نمیگم

بعضیا لوزه دارن،بعضیا لثه عفونی دارن، بعضیا مشکل معده دارن،بعضیا سینوساشون عفونی هست،معضیا مشکلات تن ...

اخه من تازه عقد کردم با شوهرش راحت نیستم

خودش زن خیلی زرنگیه و باسیاست

از یه طرف میترسم بگم شر شه

دلمم میسوزه

اخه من تازه عقد کردم با شوهرش راحت نیستم خودش زن خیلی زرنگیه و باسیاست از یه طرف میترسم بگم شر شه ...

به نظرم..اگر بتونی یه متن تایپ شده درست کنی بدی پیرینت کنن..۲تومن بیشتر نمیشه..

علتهایی که گفتم رو روش بنویسی تو یه مهمونی که خونه اونا بود ولی تعداد ادمها زیاد بود و نتونه مستقیم شک کنه به تو..اون نوشته رو بزاری تو کشو یا دستشویی یا کابینت یا هرجایی که یه روز ببینه..

مثلا بنویسی علتهای بوی بد دهان و راهکار هاش.. یه سرچ بکن مطلب پیدا کن..

اگر بتونی به خواهر شوهرت یا مادرشوعرت بگی اون یه جوری به پسرشون بگه و ببرتش دکترهای مختلف و علت رو پیدا کنه یه طایفه رو دعاگوی خودت میکنی از دست جاریت..😁

به نظرم..اگر بتونی یه متن تایپ شده درست کنی بدی پیرینت کنن..۲تومن بیشتر نمیشه.. علتهایی که گفتم رو ...

خونشون دوره مهمونی کجا بود😁

والا همون نگم بهتره به احتمال زیاد بدونه چون شوهر داره یعنی شوهرش حتما متوجه هس بهش بگه

با مادر شوهرم کاردو خونن😐

به شما چه ربطی داره که دهنش بو میده؟  اون قطعا در مورد مشکلش میدونه و کلی هم تا الان درمان کرده و خوب نشده ،داره سعی میکنه با مشکلش کنار بیاد چون درمان نداره ، اینم یه نوع بیماری هست دیگه ، نیازی به زخم زبون زدن  داستان سرایی نداره ، فقط باعث رنجشش میشی و همین 

شما خیلی سختته  و نمیتونی تحمل کنی، نرو خونش 

من خودم این مشکل رو دارم مثل  این همه ادم که تو این سایت تایپیک زدن واین مشکل رو دارن ، بیشترشون هم حل نمیشه و هیچ ربطی به نظافت دهان و دندان هم نداره 

به شما چه ربطی داره که دهنش بو میده؟  اون قطعا در مورد مشکلش میدونه و کلی هم تا الان درمان کرده ...

عزیزم این مشکلش باعث اذیت من شد

میتونست موقع احوال پرسی دست بده ن روبوسی

من خودم خیلیارو دیدم موقع حال و احوال تا نزدیک میشی دستتو میگیرن یجور واکنش میدن ک مثلا روبوسی نمیخوان کنن.. 

من این مشکلشو جایی اصلا نگفتم 

اینجا کسی کسیو نمیشناسه گفتم

دلیل اینکه میخواستم بهش بگم این بود گفتم شاید نمیدونه خودش بره خوب کنه خودشو اخه خیلیا متوجه بوی بد دهانشون نیستن

بعد اومد تو ذهنم بابا این شوهر داره بچه داره

مگه میشه ندونه!! 

نگم بهتره

به شما چه ربطی داره که دهنش بو میده؟  اون قطعا در مورد مشکلش میدونه و کلی هم تا الان درمان کرده ...

بعدشم عزیزم همه شاید مثل شما تمیز نیستن! 

همه مثل شما شاید این همه دکتر نرفته باشن! 

اصا شاید یک درصد اهمیت ندن به بوی دهنشون مثل شما!!!