2777
2789

بچها بياين از تجربهاي هم استفاده كنيم ياد بگيريم بگين خيلي به دردمون ميخوره بفهمين وقتي يه خوابي ميبينيم از قبل پيش بيني كنيم چه تعبيري ميتونه داشته باشه مثلا صدقه بديم نذر بديم ديدن اموات خيانت،زايمان هرچي،ميدونم واسه همه يه جور نميشه و بستگي داره ولي اگه اينجا تجربهامونو بگيم ممكنه چند نفر تعبيرشون شبيه هم باشه هم اموزندس هم بهتر از يه سري تاپيكاي الكيه،خدا كنه خيلي بشيم خداشاهده اصن دنبال ديده شدن نيستم بشدت دوس دارم تعبير خواب ياد بگيرم عاشق چيزاي ماوراييم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از خاله هم ۱۰ ماهی میشد ک فوت کرده بود 

خواب دیدم یه مهمونی بودیم

خاله کوچیکم با همون خاله ای ک فوت شده بود سر یه سفره بودن ما هم سر یه سفره

فرداش فوت شد

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
خب تعريف كنين

خواب دیدم شوهرمو بردن زندان شوهرمن اصلا اهل دعوا نبود دقیقا دوسال بعدش دعوا کرد زد یکیو ترکوند الانم جدا شدم

یا مثلا خواب میدیدم داره بهم خیانت می کن راست در میومد حتی چهره دخترا تو خواب هم دیده میشد

من ی شب خواب دیدم خونه ی خواهرم دزد افتاده و خواهرم گریه میکرد می‌گفت دزده آشناست صبح ساعت ۷با صدای مادرم بیدار شدم دیدم خواهرم زنگ زده داره گریه می‌کنه میگه خونمون دزد افتاده بعدش هم معلوم شد دزده اشنا بوده

لا إله إلّا اللّه
من هر وقت خواب میبینم دندونم میافته یکی فوت میکنه

خيليا اينو گفتن منم شنيدم بعضيا ميگن با صدقه دادن رفع شده بعضي وقتام تعبيرش جدايي و اختلافه بعضي وقتام معني شروع دوباره خود ادمه

اخه ببين ميخوام بدونم اين چيزايي كه تو تعبير خواب نوشتن راسته ؟ واقعا برنج مثلا بركته؟

من خوابام عین که می بینم اتفاق میفته

فهمیدی!

نه مثل اینکه گریه ببینی وبعد بیداری خنده بیاد

ازقبیل نیست

اینجاتو پیام لحن گفتار و نمیشه گفت