2777
2789
عنوان

برای رفع یبوست بچه شش ماهه چ کنم

113 بازدید | 16 پست

این هفته کدو حلوایی دادم بهش با فرنی 

الان سع روزه پی پی نکرده قبلا روزی یک الی دو بار بود 

شکمش باد کرده گریه میکنه

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدو زود نبوده؟ هفته اول باید فقط فرنی رقیق بدی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
کدو زود نبوده؟ هفته اول باید فقط فرنی رقیق بدی

هفته سومه

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

فقط دکتر

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻
معده اش هنوز آماده نبوده اول باید از خیلی کم فرنی شروع می‌کردی به مرور بیشتر می کردی تا معده اش عادت ...

هفته سومه اول همونجور کردم 

هفته سومه اول همونجور کردم  

بعد فرنی که زیاد کردی به مرور باید سوپ میکس شده بهش بدی فکر کنم کدو براش سنگینه 

من جات باشم امروز میبرمش دکتر

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

کدو که خیییییلی زوده چرا دادی اخه

فرنی و اب برنج 

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟