2777
2789
بلغمم بود مدفوعش. نان دادم.از 11 ماهگی

توت فرنگی جان خواهش میکنم بیا بگو غذای کمکی چجوری شروع کردی چیا دادی

پسرم با شروع غذاداغون شده. بیقرار شب تاصبح بیداره. مدفوعش سفت نیس ولی نمتونه دفع کنه. سیاه و کاملا قیری رنگه. دلدرده. همه چیش ریخته بهم. خودمم داغونتر

توت فرنگی جان خواهش میکنم بیا بگو غذای کمکی چجوری شروع کردی چیا دادی پسرم با شروع غذاداغون شده. بیق ...

فرنی میپختم واسش بدون شیر پاستوریزه.فقط یه پیمونه شیر خودشو میریختم که دوس نداشت.از یه پیجی واسش دو مدل سرلاک گرفتم.که مناسب رفلاکسش بود.صبانه اینارو میدادم.سوپ میپختم واسش ماهیچه و برنج  و سیب زمینی بعد کم کم هویج اضافه کردم

🍁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرنی میپختم واسش بدون شیر پاستوریزه.فقط یه پیمونه شیر خودشو میریختم که دوس نداشت.از یه پیجی واسش دو ...

خدا خیرت بده عزیزم که جواب دادی

چه روغنی برای غذاش میریختی. سرلاک چی دادی بهش. کمپوت سیب بدم بهش؟ پوره سیب زمینی و اب مرغ؟ 

خدا خیرت بده عزیزم که جواب دادی چه روغنی برای غذاش میریختی. سرلاک چی دادی بهش. کمپوت سیب بدم بهش؟ پ ...

روغن نیاز نداشت غذاهاش.خود سیبو رنده کن بده بهش.چون زیر یکساله بچت کمپوت شکر داره نده بهش.سرلاکاش رو داروخونه نداره ها.اینا رو خودشون تولید میکنن.سرلاک کدو حلوایی و سرلاک هویج.بخوای پیجشو میدم.مشکل بچتم بگی راهنماییت میکنن که چی مناسبه واسش

🍁
سلام نه هنوز

سلام عزیزم بچه ت خوب شده انشالله؟ دختر من مدفوع بلغمی داره تو آزمایشش هم دفع خون مخفی داشت با اینکه من فقط برنج مرغ با پیاز و کمی زردچوبه داخل مرغ،هویج،سیب زمینی، سیب زرد و گلابی،سیب زمینی و گوشت گوسفند میخوردم با سنگک، دیگه هیچی نمیخورم نزدیک ۲ ماهه، ولی چند روز پیش آزمایشش خون مخفی نشون داده