2777
2789

...

خدایا..

حواست ب ما دلشکسته ها باشه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرمن اومد خونمون من یبار ازدواج ناموفق داشتم دخترپاک باایمانیم 

برادرشوهر سه ماه پیش مابود منم ناراحت شدم اخراش  مادرشوهرم اومد خونه دعواراه انداخت شوهرقبلیت راحت شد تورو طلاق داد   هی ب پسرش حرف یادمیداد دلموخیلی شکست به ده روز نکشید دختر خودش ب دعواطلاق کشیده شد .

زخم زبون که واقعا معنایی نباید داشته باشه تو زندگی آدما!!

شما زمانی موفقی که زندگی و برنامه‌های خودتو پیش ببری به اون دسته از آدما که دنبال اینن ببینن بقیه چیکار میکنن و... نباش!! اونا آدمای بیماری ان 

حافظ از بوسه و معشوق نوشت و حق داشت!                    قرن او هر دو قدم یک ون ارشاد نداشت 
دل من که هزار تیکه س ولی کو خدا حواسش به دل من نیس😔😭😥

هست 

با گریه برات مینویسم 

که خدا هست

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
 مادرشوهرمن اومد خونمون من یبار ازدواج ناموفق داشتم دخترپاک باایمانیم  برادرشوهر سه ماه ...

مادر شوهرا زر زیاد میزنن ولش کن بعد تو چرا دوباره ازدواج کردی بیکار بودی 

منم خیلی دلم شکسته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
زخم زبون که واقعا معنایی نباید داشته باشه تو زندگی آدما!! شما زمانی موفقی که زندگی و برنامه‌های خود ...

متاسفانه دل منو پدر مادرم بیشتر از همه شکستن

البته خدا هست

خدا بزرگه

هست  با گریه برات مینویسم  که خدا هست

عزیزم

منم گریه انداختی😔😭

به خدا من اونقد کشیدم و داشتم از این دلشکستنا

الآن یکم استرس میگیرم تمام تنم شروع میکنه لرزیدن😭😭😭

حالم خیلی بده دلم به حال خودم خیلی میسوزه😔

خدا💖 
عزیزم منم گریه انداختی😔😭 به خدا من اونقد کشیدم و داشتم از این دلشکستنا الآن یکم استرس میگیرم تم ...

خدا بزرگه 

درست میشه🥺🥺🥺😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست

جا نزن دوست عزیزم

متاسفانه دل منو پدر مادرم بیشتر از همه شکستن البته خدا هست خدا بزرگه

ازین دست اتفاقات خیلی رخ میده تو زندگی خیلیا هم هست... 

نگاهت رو به آینده بهتر کن. می‌دونم با این شرایط زندگی و... واقعا دل و دماغ هیچ کاری دیگه نیست... لبخند از چهره جامعه برداشته شده ولی همینه کاری هم نمیشه کرد... 

حافظ از بوسه و معشوق نوشت و حق داشت!                    قرن او هر دو قدم یک ون ارشاد نداشت 
ازین دست اتفاقات خیلی رخ میده تو زندگی خیلیا هم هست...  نگاهت رو به آینده بهتر کن. می‌دونم با ...

مرسی عزیزم

چاره ای نیست جز صبر