2777
2789

من تا نوزده سالگی ۵۹کیلو بودم و لاغر همیشه همه می‌گفتند خیلی لاغری و باید چاق بشی تا خوشگل بنظر بیای بعد از عمل بینیم به ۶۵رسیدم ولی گفتند چاقتر بشی کشیدگی صورتت معلوم نمیشه دائم در حال خوردن بودم تا به هفتاد رسیدم وقتی به هفتاد رسیدم خودم به حریص بودن برای چاقی رسیده بودم که باید باز چاق باشم پس رفتم پودر چاقی گرفتم هی خوردم خوردم تا شدم الان ۸۳کیلو الان احساس افسردگی میکنم خسته ام ناامیدم گاهی اوقات آدم وسط آدما قرار میگیره بچه ها فقط اینو میتونم بگم اعتماد به نفس داشته باشید و خودتون همونجوری که هستید دوست داشته باشید من الان خسته ام باید لاغر کنم و توانش روهم ندارم 🥲💔

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دم کرده زیره بخور

سویق جو

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منم مثه توام خودم هیکلمو دوست دارم ولی اطرافیان انقد گفتن لاغری از خودم متنفرم همش میگم خیلی بد هیکل ...

قد و وزنت؟

به سمت بیکران و فراتر از ان ....🧸❤️                                        

سلام عزیزم منم موافقم با عنوان پستت همین که گفتی ادم با دست خودش زندگیشو خراب میکنه منم زندگیمو خراب کردم که ای کاش خراب نمیکردم نمیدونم اینده ام چی میشه خیلی شرمنده خدام واقعا 

چه عجیب

خیلی 🥲💔

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
چه حسودایی دور و برت بودن

اخع بدبختی اینه خانواده ام بودن 😐

من ۵۸ کیلوعم دوس دارم ۶۵ بشم😐

ارع تا ۶۵خوبغ بیشتر آدم بدقیافع میشه