2777
2789
عنوان

من اصلا ماهی دوست ندارم

962 بازدید | 41 پست

میشه یه ماهی بگین که بو نده و نسبت به بقیه ماهی ها خوشمزه تره 

به خاطر دوست نداشتن من کل خانواده محرومند 

گفتم بعد چند سال یه بار درست کنم

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهی فقط صید روز خوشمزه هست  اونم فقط نمک و زردچوبه بزن سرخ کن

حالا صید روز که نمیتونم بخرم

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

ماهی سالمون تازه بگیر گرونتر هس ولی عدضش بدون بوعه حتی بعضیا خام‌میخورنش 

و اینکه همیشو اینو در نظر داشته باش ماهی اگه تازه باشه بوش فوق العاده کمتره بهضیا ک اصن بو ندارن

من فقط قزل الا میخورم 

نه قزل را که اصلا دوست ندارم

ماهی سالمون تازه بگیر گرونتر هس ولی عدضش بدون بوعه حتی بعضیا خام‌میخورنش  و اینکه همیشو اینو د ...

ممنون

سالمون،شیر ،زردپر،سوف،اینا خوبن،قزل الا هم که همه میتونن بخورن

شیر را خیلی شنیدم 

سالمون،شیر ،زردپر،سوف،اینا خوبن،قزل الا هم که همه میتونن بخورن

کدوم بهتره  از نظر مزه

ما جنوبی هستیم،ماهی رو پاک میکنیم،بعد میزنیم تو مخلوط آرد و زردچوبه حسابی میغلطونیم میذاریم تو روغن داغ و شعله کم سرخ شه،فوق العاده میشه،الان که اومدم نزدیکای شمال واسه اهالی اینجا هم درست کردم عاشقش شدن.البته ماهیا رو از جنوب آوردیم پرورشی نبودن.ما خودمون نمیتونیم ماهی پرورشی بخوریم،کباب هم میکنیم با حشو،ترکیبی از گشنیز خورد شده و پیاز و سیر و ادویه ،مرغو کامل باز میکنیم این موادو پخش میکنیم روش میذاریم تو توری رر آتیش کباب میکنیم عالی میشه

خودت باش! مگه خودت چشه؟