2777
2789
عنوان

لباس مجلسی تو تهران کجا برم

144 بازدید | 17 پست

لباس مجلسی ترک میخوام

شانزلیزه

مفتح

امامزاده حسن

و...

پاساژ نگین هم شنیدم 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

کوچه برلن

لباس مجلسی کار ترک میخوام در حد ۲۰ تومن 

داره اونجا؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانزلیزه 

پری روز رفتم یکی خریدم 

اکثرا شبیه بهم پر زرق و برق

مزدوج وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊

مزون لافم

کجاس؟

قیمت هاش چطوریه؟

شانزلیزه پری روز رفتم یکی خریدم اکثرا شبیه بهم پر زرق و برق

کار ایرانی سنگ دوزی نمیخدام

کار ترک  سنگدوزی  میخوام و جدید

اخه شنیدم ادنجا کاراش قدیمی عه راسته؟

کیفیتش مثل عکسی ک گذاشتم باشه

تر ک‌۲۰ تومن بعیده ۲ سا ل قبل مفتح‌ترک‌۲۰ تو‌من د اشت

الکی🥲

ونک خیلییی گرونهامامزاده حسن پاساژ عقیق برو بهترین قیمت و جدیدترین مدل ها اونجاس

من ک جایی نرفتم

فرقش با شانزلیزه چیه؟

کار ایرانی سنگ دوزی نمیخدامکار ترک سنگدوزی میخوام و جدیداخه شنیدم ادنجا کاراش قدیمی عه راسته؟کیفیت ...

نه اینجوری نبود که سنگ دوزی ترک باشه 

ولی من چون دنبال محجبه بودم حق انتخاب کمتری داشتم

لختی های قشنگی داشت 

کوچه برلندم تنوعش کمتر بود

مزدوج وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊