2777
2789
عنوان

اونهایی که سریال بی همگان رو دیدن

452 بازدید | 14 پست

من چهار قسمتش رو تو تلوبیون  دیدم چون دیدم یه عده اینجا  تعریف کردن  ازش ولی به نظرم سریال بی مزه و تکراری ای هستش این  الناز و امیر علی یه جوریه عشقی که انگار به هم داشتن بعدش قشنگ میشه ؟

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

نخیررررررر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

امیرعلی رفت زن گرفت عین خیالش هم نیست الناز فقط خرد شد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیرعلی رفت زن گرفت عین خیالش هم نیست الناز فقط خرد شد

اره الناز گناه داره چقد پاش موند تو همه گرفتاریا ولی امیرعلی بخاطر غرورش که پول دیه رو ندن رفت زن اصلان گرفت چه دل و قلوه ای هم بهم میدن فقط الناز داغون شد

ما آبادانیا   

فیلم چرت و مسخره ایه 

مگه میشه دختر بدبخت انقد زجر بکشه اونوقت امیرعلی روز به روز خوشبخت تر بشه

اگه انتخاب اشتباهی بوده جفتشون مقصر بودن 

امیرعلی نذاشت این دختر بره پیش مادرش زندگیشو تباه کرد بعد الان خوشبخته

خدایا شکرت
واقعا که همه مردا عین همنننن چقدر ما دخترا گناهیم بخدا

همه عین هم نیستن گلم

بعضیا بی صفتن

اره الناز گناه داره چقد پاش موند تو همه گرفتاریا ولی امیرعلی بخاطر غرورش که پول دیه رو ندن رفت زن اص ...

دقیقا

والا من تا الان مرد عاشق و وفادار ندیدم به پست من نخورده حتما

احتمالا

ایشالا خوشبخت بشی♥️