2777
2789

روز عقدم 

اسفند اوردن جلومون من ب جا اینکه دور سر شوهرم بتابونم و بریزم تو اتیش دور اتیش تاب دادم اسفندو بعد ریختم رو سر شوهرم..دقیقا همون تیکم تو فیلم خیلی واضح هست😐

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم استادمون جلیل فرهمند بود بچه ها بهش میگفتن جلیل منم فکر میکردم جلیلیان فامیلش اولش نمی دونستم سرکلاس بودیم گفتم آقای جلیلیان کلاس رفت رو هوا بد ضایعه شدم

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

ساعت حدودا ۲ ۳ شب بود داشتم با رفیقم چت میکردم رفیقمم پسر بود بعد ازونا ک منتظر بود لشغال ی نکته منحرفانه دربیاره ع تو حرفات😂

خلاصه گف کجایی؟منم خسته بودم چشمم ندید اومدم بنویسم زیر پتو اقا شانسه دارم من؟پ تایپپپپپ نشدددددد گفتم زیر تو

تا ب خودم بیام زارت سین کرد😐😐😐

خندید گف عب نداره زیرغریبه نبودی😂🤦🏻‍♀️

واکنشش چی بود؟😂😂😂

هیچی چپ چپ نگام کرد و موهاشو تمیز کرد انقدم رو‌موهاش و تمیزی حساسه ک نگو گفت گیجیییییی موهامو خراب کردی😐😑

😂🥺الهی عروس هول شده دیگه اه همینا باحاله

😂اخه پشت سرم عمه هام داشتن گریه میکرد 

اونطرف بچه عمم هی لباسمو میکشید میگف بیا عکس بگیریم 

عصابمم خورد بود خیلی چون قبلشم دم محضر لیز خوردم نزدیک بود بیوفتم:)))

حواس/هواس میمونه برا ادم اخه