سلام خانما تازه واردم قبلا خواننده ی خاموش بودم😉 معلم ورزشم امروز جلسه داشتیم برای والدین واقعا اتفاقای خیلی بدی داره توی مدارس نوجوونا میوفته دو تا دختر که بخاطر دوست پسر مشترکشون دعوا کرده بودن اونم 13 ساله بودن کلاس هشتم موهای همو سر صف کشیدن😳!!! یکی دیگه هم مدرسه و پیچوند با دوست پسرش سوار موتور شده بود انگار بار دوم خودم دیدمش پسره 30 اینورا بود دختره 14 واقعا نمیدونم چی بگم دوستا توی مدرسه با هم میرن بیرون والدین اینجوری فکر میکردن ولی در واقع با پسرا رفته بودن نه به حرف خوانواده هاشون گوش میکنن نه کس دیگه ای لطفا مراقب بچه هاتون باشید اوضاع توی مدارس خیلی بد شده من معلم هنر ابتدایی ها هم هستم و دیدم یه بچه ی 7 ساله دوست پسر داشت توی بیشتر مدارس اوضاع اینجوریه به عنوان یه مشاور میگم که تجربه ی 6 سال کار دارم بچه هاتون و محدود نکنید بهشون تا دیر نشده خوبی و بدی یادشون بدین رفتن سمت جنس مخالف از سر کمبود محبته پس لطفا بهشون محبت کنید😟
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم من فقط دیدم نوشتن ابتدایی برام سوال شد وگرنه راست میگی سیزده دیگه ابتدایی نیست میشه ...
اره بابا راهنمایی میشه
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خیلی خیلی خیلی موافق حرفات بودم ب بچه هاتون هدف داشتن یاد بدید تاکیید کنید ک سنشون کمه نباید تو روابط عاطفی برن الان سن ازدواج و دوستی نیست براشون با مشاور مشورت کنید خودسر نسخه نپیچید
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
ممنونم عزیزم درست میگی آرمی عزیزم😍 خواهرزاده ی منم آرمیه همیشه میاد عکسا و فیلماشون و نشونم ...
قربونت عزیزم 😁😍
ای جانم چندسالشه خواهرزاده خودمم هست وقتی فهمید ارمیم خیلی ذوق کرد 😂
من اوتی سونم یعنی بایس ندارم کلا همه در یک اندازس ولی ته و کوک بیشتر دنبال میکنم
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
میدونم دیگه اینقدر از کیپاپ برام گفت همه ی گروه ها رو میشناسم😁😅 16 سالشه اجیش هم 13
خوبه خاله پایه ای دارع خوشحال شدم درکش کردید
ممنونم عزیزم خودم ناراحت شدم وقتی مامانش گفت اینا دخترن یا پسر اونم خیلی گریه کرد برای همین منم سعی ...
خوبه
عادیه این حرفا کم کم عادت میکنه دیگ گریه نمیکنه میخنده 😂😂