2777
2789
عنوان

دعوای دو تا دختر 13 ساله بخاطر دوست پسر🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 47 پست
فکر نکنم از ما محدودتر و کمبود محبت تر بودن ها،،،اتفاقا ب خاطر بودن این دوتاست ،،،زیادی رها شدن و مح ...

گاهی ب این فک میکنم ک دختر داشته باشم چجور تربیتش کنم. خیلی سخت شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من امسال تازه وارد دانشگاه فرهنگیان شدم  آموزش ابتدایی هستم میشه یه جمله مفید که حاصل تجر ...

عزیز دلم موفق باشی خوشگلم😍❤️

چیزی نمیتونم بگم چون تجربه هامون کلی تفاوت داره سعی کن فقط از اشتباه‌هایی که میکنی ناراحت نشی ازشون پل بساز عزیزم تو حتما موفق میشی😘

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

دقیقا 

منم رفیقای دختر خالم سر یه پسر خودشونو کشتم

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
عزیز دلم موفق باشی خوشگلم😍❤️ چیزی نمیتونم بگم چون تجربه هامون کلی تفاوت داره سعی کن فقط از اشتباه‌ ...

ممنون گلم از انرژی خوبتون 😍🥰

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer
حرفاتو قبول دارم  فقط مگه ابتدایی ها یه معلم ندارن برای همه درسا ؟

معلمشون چهارشنبه ها توی یه مدرسه ی دیگه کلاس داره نمیتونه بیاد بجاش من باهاشون هنر یا ورزش کار میکنم کلا چهارشنبه ها براشون استراحت میزاریم 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
نه  منم دوره راهنمایی که بودم  معلم ورزش مون جدا بود

خب عزیزم ایشون ابتداییه 

راهنمایی که هر درس معلم جدا داره دیگه 

هم مشاوری هم هنر هم ورزش  اره واقعا چه زمونه ای شده

مشاور هستم در واقع ولی چون به معلمی هم علاقه داشتم تصمیم گرفتم رشته ی هنر برم هم برای مشاوره شدن مجبورم دیگه باید نیاز های دخترم و برطرف کنم 

سر پسر دعواشون شده بود🤢 یاد قدیما افتادم هووها تا ارنج النگو دستشون بود سر یه ابوالقراضه گیس کشی م ...

😁😁بزور جداشون کردیم آره مثل قدیم شده بود😁😁

خب عزیزم ایشون ابتداییه  راهنمایی که هر درس معلم جدا داره دیگه

سیزده ساله ها مگه جز راهنمایی نیستن😬

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
شرط میبندم همینا موفق‌ترن😐بعد از یه عمر نجابت به خرج دادن اینو میگم...دنیا دیگه جای امثال ماها نیست ...

درسته کاملا حرفتون