2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سال بودم به هیچ کاری نمیرسیدم استرسش زیاده ولی درامدش از هیچی بهتره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نهاینا رفت و برگشتشون ۲ ساعت در روز وقت میبره. ۵ تا سوار کنی ماهی ۵ تومن حداقل

تازه عید که کامل نمیرن

اردیبهشت که کامل نمیرن

اسفند هم تق و لقه

الودگی هوا و زمستونا که برف بیاد تعطیله

باز اینا پول تمام میگیرن

ایناش خوبه میصرفه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چطوری بود  مثلا دغدغه شغلی اینا نداشت؟

نه خب قرار داد داشتیم، یبار یکی از بچه ها عموش رو میبینه و همراهش میره به منم خبر ندادن دست و پام میلرزید از ترس و اضطراب تا زنگزدم گفتم بچه نیست گفتن خانم با عموش اومده😑😑😑😑💔

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خوبه مثلا دغدغه شغلیش چیه؟ می ارزه؟ 

سختیش اینه صب باید زود بیدار بشی از کله سحر بزنی بیرون. مسئولیتش زیاده باید خیلی حواست به سلامت بچه ها باشه. به اعصابتم باید مسلط باشی چون کار با بچه ها ممکنه اذیت کنه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
نه خب قرار داد داشتیم، یبار یکی از بچه ها عموش رو میبینه و همراهش میره به منم خبر ندادن دست و پام می ...

عجب ولی من احساس میکنم خیلی پر از استرسه... بهم پیشنهاد دادن ولی ترسیدم سخت باشه

عجب ولی من احساس میکنم خیلی پر از استرسه... بهم پیشنهاد دادن ولی ترسیدم سخت باشه

میگم که استرسش زیاده مخصوصا دبستانی ها ولی خب درامد و تجربه خوبیه

دیروز داشتم با دوستم دربارش صحبت میکردیم. توی شهرستان از هر بچه ماهی ۱ تومن میگیرن( یا یکم بیشتر حتی ...

نه بابا ،من ماهی سیصد میگیرم چه خبره ماهی یه تومن 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

سخت نیست برو،من میرم خوبه،چقدر برای هر نفر بهت گفتن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده