2777
2789
عنوان

موهام…💔

291 بازدید | 28 پست

به نظرتون چیکار کنم موهام سریع بلند بشه؟

یادتونه توی یکی از تاپیکا عکس موهامو پست کردم؟

دیشب دیدم پشت موهامو بلند شده موزر رو برداشتم خودم پشتشو اومدم کوتاه کنم که یهو رفت توش و خراب شد

مجبور شدم برم ارایشگاه با موزر کوتاه کرد الان در حد سربازاست البته جلوش بلند تره 

چیکار کنم ؟خیلی ناراحتم سرش ،حالم بهم میخوره خودمو تو اینه ببینم💔

عکس موهات بفرست 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر شب قبل خواب موهاتو شونه کن، رشد مو رو تحریک می‌کنه و باعث رشد سریع مو میشه

االبته میتونی یه رنگ خوشگلم بزنی و از کوتاهی موهات لذت ببری، همیشه پیش‌ نمیاد آدم موهاشو آنقدر کوتاه کنه، گوشواره قشنگم بنداز گوشت حالشو ببر

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
االبته میتونی یه رنگ خوشگلم بزنی و از کوتاهی موهات لذت ببری، همیشه پیش‌ نمیاد آدم موهاشو آنقدر کوتاه ...

اره خب

ولی الان خیلی کوتاهه درحد ۳میلی متر اینا 

ولی جلوش ۵سانتی هست

هوووف دارم دق میکنم دیگه هی با خودم میگم چه غلطی بود من کردم اخه