2777
2789
عنوان

خشکشویی لباسم رو خراب کرده

651 بازدید | 10 پست

سلام بچه‌ها. من ی کاپشن چرم خیلی خوشگل داشتم که امسال دادم بابام واسم ببره خشکشویی.دیشب گفته بود شنبه تحویل میده ولی تا دیشب (دوشنبه) همینطور می‌گفت آماده نیست و میخوام واکسش بزنم و اینا. تا دیشب که تحویل داد. حالا صبح من برداشتم بپوشمش دیدم یقه و آستینش رو پوست پوست شده تحویلم داده روی کمرشم چرمش ترکیده🥺 

وای خیلی ناراحتم. جنسش خیلی خوب بود نمی‌دونم چجوری باهاش برخورد کرده که ترکوندتش.

هنوز نرفتم دم مغازش . به نظرتون برم اتحادیه دستم به جایی بنده یا وقت تلف کردنه؟ میخوام خسارتم رو بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنی جنسش خوب بوده...اگه خوب بود با شستن خراب نمیشد ...

نه بابا چند ساله که دارمش 

همیشه میدادم ی خشکشویی دیگه 

الان اون از اینجا رفته دادمش به این 🤕

همون چندسال پیشم خیلی گرون خریدمش 

آخه خیلی دوسش داشتم 😭

من یه پالتو خیلی ناز وشیک خریدم چرم

چقدردوستش داشتم 

باورت میشه اولین بار پوشیدیمش ترک ترک خورد وپوست پوست 

کارخارجی 🤦🏽‍♀️نونو انداختم سطل آشغال

نه بابا چند ساله که دارمش  همیشه میدادم ی خشکشویی دیگه  الان اون از اینجا رفته دادمش به ...

خب مگه چند سال کمه؟؟منم یه دست مبل چرم دارم تا پارسال خیلی تمیز بود وهیچیش نشده بود یدفعه ترک خورد چرمش و پوست پوست شد 🤒🤕پس ناگهان متوجه شدم که عمر مفیدش به پایان رسیده😅🤗

عزیزم چرم بعد از چند سال پوسته میکنه مخصوصا همون جاهایی که زیاد ساییده میشه 

همون قسمتی که برا شما شده سر آستین و یقه و کمر 

حالا احتمال داره با شستن خودشو نشون داده 

حتی چرم های خارجی و اصل هم امکان داره فرسوده بشه 

این اتفاق بیشتر در لباس میوفته

بنابراین حتی اگه لباس چرم خارجی هم بخوای بخری باید تاریخ تولیدش رو مد نظر داشته باشید 

بیشترشان عمر مفیدشون گذشته و اف میخورن