2777
2789

دیروز رفتم‌‌ دکتر‌ معاینم‌‌ کرد‌‌ وزنم‌‌۵۰بود‌‌ هفته‌۲۳ام‌‌ هسم‌‌‌ گفت‌‌ ضعیفی‌‌‌ اینجوری‌‌ بچت‌‌ رشد‌ نمیکنه‌‌ چی‌‌ بخورم‌‌ چیکار‌‌ کنند تورو‌‌ خدا‌ راهنماییم‌‌‌ کنین‌‌‌

وای ترسیدم

خدا نکشتت با این تاپیک زدنت

فک کردم خدای ناکرده بچه تون مشکل داره

خب خودتو تقویت کن ، اینم ناراحتی داره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو باید بگه وزن جنینو از هفته سی به بعد مهم میشه

نترس منظورش این بوده به خورد و خوراکت برسی

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

من باردار شدم ۴۹ بودم تا هفته ۲۵ تازه رسیده بودم ۵۱ غذاهم میخوردم ولی حرکت نداشتم یهو وزنم بالا رفت الان ۶۴ شدم نی نیم هم نرماله فکرشو نکن درست میشه. سیب زمینی اجیل بستنی دلستر برا وزن گیری جنین خوبه البته دوسه ماه اخر ن الان، الان جنین چربی نمیگیره اعضای درونیشو تکمیل میکنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چیزای شیرین بیشتر باعث اضافه وزن میشه....بستنی بخور ماکارانی کشمش سیب زمینی ..از اول بارداری تا الان ...

اولش۵۰بودم‌‌‌ وزنم خیلی اومد پایین‌تو ماه سوم چهارم۴۶شدم‌ الانم‌ دوباره‌۵۰