2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخام این ایراد اندامی رو روی الگو لحاظ کنم کسی اینو استفاده کرده پارچه خراب نشه تازه بدتر واسته؟

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
ولی این شده🥲🥲🥲

خیاط مزون دوز با خیاط عادی فرق میکنه بعدم اون عکس مانکنه روتوش و اصلاح عکس داره

فقط بغل مانتو رو هلالی نکرده ولی بدم نیست

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
خیاط مزون دوز با خیاط عادی فرق میکنه بعدم اون عکس مانکنه روتوش و اصلاح عکس داره فقط بغل مانتو رو هل ...

مزون دوز چی چیه چ فرقی میکنن؟

جیبشم بزرگتر زده بعدم خیاطه گف ک اون عکس چون نازک و استرنداره خوب وامیسته ولی مال توضخیمه

...
مزون دوز چی چیه چ فرقی میکنن؟ جیبشم بزرگتر زده بعدم خیاطه گف ک اون عکس چون نازک و استرنداره خوب ...

اره پارچه مهمه

پارچه اولی حالت سوییت داره پارچه تو پشمیه

مزون دوزا ظریف تر میدوزن مث همین لباس مجلسیا که تو بازار هست یا مانتوها اگه یه فیک و اصل ببینی فرقشونو متوجه میشی

مزد دوخت بالاتره اما کیفیت لباسی ک میدوزن هم بالاتره

حالا اینسری ک گذشت ولی دفعه دیگه اول عکس مدل لباسو به خیاط نشون بده تا اندازه مناسب و نوع پارچه رو بهت بگه

ب مشکل نخوری عزیزم

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
اره پارچه مهمه پارچه اولی حالت سوییت داره پارچه تو پشمیه مزون دوزا ظریف تر میدوزن مث همین لباس مجل ...

مرسی عزیزم ولی این عکس پارچش پشمی بود زیرش نوشته من برش زدم من اول عکسو نشون میدم بعد میرم پارچه میخرم خودش گف همین پارچروبگیرم مال من کشمیرپشمی هس

...