2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همون روزای خاص

ینی نماز اگه نخونی،غسل هم نمیکنی؟بعد حس سنگینی نداری؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

قبلا هر از گاهی میخوندم 

الان خیلی بی اعتقاد شدم  نمیدونم چرا😶

امضا ندارم انگشت میزنم........گفتم برای موندنم دلیل بیار گفت بشین برنج خیس کردم ....همه دل میبردند اما تو جان میبردی.........اون موقع که ما خاص بودیم!شما یه هفته صبی بودی یه هفته ظهری
ینی نماز اگه نخونی،غسل هم نمیکنی؟بعد حس سنگینی نداری؟

نه ولی بعدش هرموقع ک برم‌حموم غسل مبکنم.میدونی وقتی تازه چندساعت قبلش حموم بودی ..باز بخوای بری حموم ..بنظرم خیلی سخته ..

من حتی اگه نمازم نخونم باید غسلمو انجام بدم اونجوری خیلی بدم میاد

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

نه ولی بعدش هرموقع ک برم‌حموم غسل مبکنم.میدونی وقتی تازه چندساعت قبلش حموم بودی ..باز بخوای بری حموم ...

اون قضیه رو بذار آخر شب یا بعد از اذان و نماز

اینجوری یه نصف روز وقت داری تا حمام کنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه ولی بعدش هرموقع ک برم‌حموم غسل مبکنم.میدونی وقتی تازه چندساعت قبلش حموم بودی ..باز بخوای بری حموم ...

چند ساعت قبلش حموم بودی دیگه نیا از اول کیسه نکش نهایتا به صابون بزن عرقت بره بعدم غسل کن پنج دقیقه هم نمیشه 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم