2777
2789
عنوان

حامله ام چی بخورم؟!😐😂

1949 بازدید | 42 پست

حدود 5 هفته ام هست

چی بخورم که مقوی و خوب باشه؟! 

صبح پنیر گردو میخورم

احساس میکنم اصلا خوب نیست 

کره مربا و.... اصلا دوست ندارم🤦🏼‍♀️

در طول روز چی بخورم؟! 

میترسم واسه بچه ام کاری بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس میوه زیادبخوراناناس برای صداش خربزه چهره خرماصبوری سوره محمدویوسف زیادبخون وصلوات بگونمازبخون وقتایی نشدقران بخونی صوتی گوش کن.شنبلیه برای پرموشدنش هرغذایی بخوری مقوی بخصوص میوه ها

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃

نترس با غذاخوردن عادی اتفاقی واسه بچه نمیفته پنیرگردو خوبه دیگه قرارنیست به اندازه ی دونفربخوری الان که اندازه لوبیاست😍. حتی خودتم که هیچی نخوری بچت غذاشو از بدنت تامین میکنه

پارسا پسرمامان😍

نون پنیر گردو که خوبه تخم مرغ هم خوب کره بادم زمینی نخور ممکنه آلرزی زا باشه میوه سبزیجات تازه هرچی دوست داری بخور گلم فقط جیگر و قلوه فعلا نخور گوشت و برنج و مرغ و ماهی و میگو می تونی بخوری خوبه قرص ویتامین  D1000 روزی  یکی و فولیک اسید هم روزی یکی حتما بخور 

خدایا شکرت
نترس میوه زیادبخوراناناس برای صداش خربزه چهره خرماصبوری سوره محمدویوسف زیادبخون وصلوات بگونمازبخون و ...

شنبلیله سقط آور به لکه بینی می افته بنده خدا بعدم بچه صورتش و دست و پاشم پر مو میشه مثل بچه اول من   

خدایا شکرت
عزیزم میگم شما ام همش گرسنه ات میشه؟من از دیروز که فهمیدم همش احساس ضعف دارم🤔نمیدونم بخاطر استرس یا ...

من نمیدونم چرا به جا تهوع صبحگاهی تهوع عصرگاهی دارم یهو فشارمم میفته

اینا واسه جنین ضرر نداره؟ انار چی؟! 

اینایی ک گفتم خوبه

انار مشکلی نداره

فقط دل و جگر و مصرف زیاد اناناس زرشک زعفران و داروهای گیاهی خطر سقط دارن 

من از دکتر پرسیدم زرشک و زعفران کمش مشکلی ایجاد نمیکنه ولی