2777
2789
عنوان

حامله ام چی بخورم؟!😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای پسرم همینجوری بودم عصر تا صبح تهوع داشتم اما این ضعف برای خودم عجیب بود

بارداری پسر آدم همه اش ضعف داره گشنه اش به خاطر آهن بدن پسر آهن بدن و میکشه دختر کلسیومت و برا همین سر دختر لگن درد و و پادرد داری سر پسر ضعف داری و بلند که میشی چشات سیاهی میره 

خدایا شکرت
دکترت چیزی نمیگفت

نه بابا بهم قرص داد اما کاملا بی فایده بود،اصلا قرص برای تهوع بارداری جواب نمیده

تا ۱۹ هفته داشتم بعدش از بین رفت،البته من تهوع شدید داشتم یعنی بالا میاوردم فقط،هیچی ام نمیتونستم بخورم،فقط بادوم،شیر،کشک،

سه ماه فقط تونستم همینا رو بخورم،۸ کیلو ام وزن کردم اما نگران نباش بچه وزن میگیره،پسر من ۴۲۰۰ دنیا اومد با این شرایط

،اگه میتونی مغزی جات بخور

نه بابا بهم قرص داد اما کاملا بی فایده بود،اصلا قرص برای تهوع بارداری جواب نمیده تا ۱۹ هفته داشتم ب ...

جونم بچت ماشالله٫ینی کشک و بادوم و اینا خوبه و اینکه از همین هفته ۵ شرو شد تهوعت؟

کلا اصلا آدم یه جوری میشه الان حالت تهوع دارم با همینش و با تکرر ادرار مشکل دارم🤦🏼‍♀️😂😂

درکت میکنم ،من انقد میرفتم دسشویی شوهرم می‌گفت میخوای برات دم در توالت جا بندازم؟🤣🤣🤣

جونم بچت ماشالله٫ینی کشک و بادوم و اینا خوبه و اینکه از همین هفته ۵ شرو شد تهوعت؟

هرچی بتونی بخوری خوبه،من فقط اینارو می‌تونستم بخورم،هرچیز دیگه می‌خوردم حالم بدتر میشد

نه میارم از اول ۸ هفته شروع شد تا اول ۱۹

اخه الان بنظرم زوده برای اینجور علایم اما پا درد ام دارم از دیشب

نه زود نیست اتفاقا از همون اول علایم هست  من سر این بارداریم از هفته همون 5/6 هم گشنه ام می شد ضعف داشتم و  قلم پام درد می کرد قرص ویتامین D1000 که دکتر بهم داد  خوردم یکم بهتر شد تا الان که هفته 27 اگه یکی دو روز نخورم باز پام درد می گیره 

خدایا شکرت

میوه خوبه بخوری میان وعده و عصرونه هم بخور مثلاً شیره خرما اگه دوست داری یا حتی میتونی مغز پسته و بادوم و گردو بخوری غذای کم نمک و کم چرب بخور...جگر و تن ماهی و چای زعفرانی و...اینا رو نخوری خلاصه حواست باشه گلم مایعات زیاد بخور واسه تشکیل قلبش خوبه زیاد گوشی دستت نگیر امواج داره...راستی قدمش خیلی مبارکه...🥳🤗

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️