2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا طبیعیه عزیزم تا چند وقت همینطوره چون تو رحمم اینطور بودن نی نی ها

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

کاملا طبیعیه عزیزم تا چند وقت همینطوره چون تو رحمم اینطور بودن نی نی ها

تا چند ماهگی اینجوریه.؟ خانواده شوهرم اولین نوشون هس خیلی حساسا همش میگن ببر دکتر شاید تو بارداری ترسیدی بچه عصبی شده

تاحالا دقت نکرده بودم. مرسی خانمی

فداتشم هزیزم بچه من ۶ماهشه از دوسه ماهگی بخاطر کیپی بینی از خواب میپرید باروغن زیتون یبار صب یبار شب بینی و پیشونیشو ماساژ بده قطره بینی بزن با فینگیر بینیشو تمیز کن قبل از خواب حمومم بره رطوبتش باعث میشه بینیش باز بشه دستگاه بخورم میگن خوبه هرچن این یه موردو من استفاده نکردم نتیجشو نمیدونو

خدایا عاشقتم😍
تا چند ماهگی اینجوریه.؟ خانواده شوهرم اولین نوشون هس خیلی حساسا همش میگن ببر دکتر شاید تو بارداری تر ...

حدودا ۶ ماهگی.مثلا یدفعه پاش میپره؟مثل وقتیکه ترسیده باشه درسته؟نترس طبیعیه میگم تو رحمم از این حرکات دارن بچه ها.همین حرکاته گاهی باعث میشه مادر بفهمه جنینش حرکت میکنه.اگه خیلی نگرانی ببرش دکتر

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

آره نترس من از بس میترسیدم وگریه میکردم فیلم گرفتم ازش تو خوای چشماشو باز وبسته میکرد ناله میکرد میپرید....رفتم ی دکتر خیلی پیر متخصص اطفال گفتم بچم اینجوریه من وسواس کردم البته بگم تو دو ماه هفته ای ی بار میرفتم مطبش ....گفتم بچم چیزیشه گفت بله گفتم یاعلی چیکار باید بکنم گفت باید بری ام ار ای بگیری نوار عصب بگیری فلان کنی فلان کنی .....گفتم من ک بچم چیزیش نیست چرا این کارا دو کنم ....گفت منم میدونم چیزیش نیست تو ک ول نمیکنی  .....

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
هرچقد به پهلو میخوابونم صاف میشه حتی پشتش یه چیزی میزارم صاف نشه باز میشه

خس خس میکنه موقع نفس کشیدن؟

تا چند ماهگی اینجوریه.؟ خانواده شوهرم اولین نوشون هس خیلی حساسا همش میگن ببر دکتر شاید تو بارداری تر ...

واه واه امان از دست این پدر بزرگ ها ومادر بزرگا همش منتظر ایراد گرفتن هستن ،یه قرآن بزار بالا سرش همه بچه ها این اتفاق براشون میوفته ،تروخدا الان بااین وضع بیماری بچه رو الکی دکتر نبرین خدایی نکرده آنفولازا اینا میگیره

تو موقع خواب یه قرآن بزا بالاسرش ویدونه هم ایه الکرسی بخون فوت کن رو صورتش 

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️
آره نترس من از بس میترسیدم وگریه میکردم فیلم گرفتم ازش تو خوای چشماشو باز وبسته میکرد ناله میکرد میپ ...

عزیزم😂