الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین میتونی جوراب عمده ای بخری بعد توفامیل یا همسایه ها بفروشی، همه رومیخرن
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه این روزها خیلیها انجام میدن مشتری زیاده والا من دیدم پیش ناخن کاری میرفتم یکی از شهرستان اومده بود سه چهار ساعته چیزهای کلی رو یاد گرفت عصرم رفت شهرشون البته برای طراحیش میتونی از اینترنت بیشتر یاد بگیری هزینه وسایلشو نمیدونم از قیمتهاش خبر ندارم
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
نمیدونم کدوم شهر هستی، شیراز تو یه خیابون پر رفت وامد سالهاست یه ماشین هست عقبش پر ترشیه چندتاشو میزاره رو صندوق عقب برا نمونه همیشه دیدم وایمیسن میخرن ازش چند ساله هم اونجا میاد