2777
2789
عنوان

یه راه درامد زا برای خانمهای خونه دار لطفا بیاییید

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستبند درست کردن خودمم تو فکرشم اما کجا بفروشمش

ببین میتونی جوراب عمده ای بخری بعد توفامیل یا همسایه ها بفروشی، همه رومیخرن

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه این روزها خیلیها انجام میدن مشتری زیاده والا من دیدم پیش ناخن کاری میرفتم یکی از شهرستان اومده بود سه چهار ساعته چیزهای کلی رو یاد گرفت عصرم رفت شهرشون البته برای طراحیش میتونی از اینترنت بیشتر یاد بگیری هزینه وسایلشو نمیدونم از قیمتهاش خبر ندارم

باورتون میشه قبلا کلی وسایل فروختیم ترشی خیلی خوب بلدم اما کجا بفروشمش

تو فامیل و دوست و اشنا هم میتونی بفروشی ولی مغازه بهتره راحت تری برا پول گرفتن....شروع کن توکل بخدا...ظرف بسته بندیت خیلی مهمه که تمیز و خوب باشه

...

دستبند درست کردن خودمم تو فکرشم اما کجا بفروشمش

یه گروه درست کن داخل ایتا

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
باورتون میشه قبلا کلی وسایل فروختیم ترشی خیلی خوب بلدم اما کجا بفروشمش

به مغازه ها بفروش

تو در و همسایه تبلیغ کن و بفروش

میتونیم بسته بندی کنی و بری تو مترو بفروشی

این مورد اخر انقد درامدش میتونه زیاد باشه ک گاهی ب اندازه مهندس پول درمیاری

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa
این مواد خوراکیا نمیدونم کجا بفروشمشون

سوپر محل، دروهمسایه، فامیل،گروه بزن توایتا

نمیدونم کدوم شهر هستی، شیراز تو یه خیابون پر رفت وامد سالهاست یه ماشین هست عقبش پر ترشیه چندتاشو میزاره رو صندوق عقب برا نمونه همیشه دیدم وایمیسن میخرن ازش چند ساله هم اونجا میاد