2777
2789
عنوان

برای میگرن چه دارویی خوردید که موثر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8092 بازدید | 110 پست
به دلم مونده تو روز آفتابی بدون عینک و مثل بقیه مردم عادی باشم :_/ نور آفتاب درجا دخلمو میاره

اره والا کافیه بخوره ب چشمم دیگ هیچی، باید با امکانات کامل بیرون رف عینک حتما باشه، از سایه حرکت کرد، کرم ضد آفتاب بزنم ، در ساعات اوج گرما جایی نرم، اااه آدم نیستم ک

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱

شوهرم فقط شیاف می‌گذاره.اونم باید همون اولش بگذاره یکم دیر بگذاره اثر نمیکنه خوب

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاالا خوب شیم قشنگ زندکی مختل میشه

من رفتم دکتر اعصاب 

بهم گفت معمولا یه دور ۲۰ ساله داره (دقیق سالشو یادم نی)

مثلا کسی که از ۱۲ سالگی دچار میگرن میشه، ۳۲ سالگی دیگه راحت میشه 

به این اشاره کرد که خوراکی هایی که طبع سرد دارن نباید مصرف کنم یا با یه چیز گرم بخورم(مثلا مرغ طبعش سرده، با زرشک باید مصرف شه، یا رو ماست که طبعش سرده، نعنا بریزم که گرمه)

بعد به ابن اشاره کرد که تایم استراحت خیلی مهمه و نباید شب بیدار داشته باشم 

گفت ازدواج کنی و رابطه داشته باشی سردرد هات کمتر میشه 

اره والا کافیه بخوره ب چشمم دیگ هیچی، باید با امکانات کامل بیرون رف عینک حتما باشه، از سایه حرکت کرد ...

آخخخخ دقیقا کارایی که من میکنم 

کلا دیگه آدمِ شب زی شدم مثلا همینکه افتاب غروب میکنه میزنم بیرون:)

شهرمون آفتابی و گرمه، چقدر برای دانشگاه رفتن اذیت میشدم

آخخخخ دقیقا کارایی که من میکنم  کلا دیگه آدمِ شب زی شدم مثلا همینکه افتاب غروب میکنه میزنم بیر ...

اره منم اینم، شبا یا عصری دوس دارم بیرون برم، دوس دارم همیشه هوا ابری و خنک باشه

اره منم اینم، شبا یا عصری دوس دارم بیرون برم، دوس دارم همیشه هوا ابری و خنک باشه

نعنا چقدر مثل همیم 

بهم بگو چیا باعث میشه سردرد بگیری؟

چه کارایی باعث میشه سردرد کمتر بیاد سراغت؟

نعنا چقدر مثل همیم  بهم بگو چیا باعث میشه سردرد بگیری؟ چه کارایی باعث میشه سردرد کمتر بیاد سر ...

غذاهای تند اصلا نمیخورم، عطر ملایم استفاده میکنم، هیجانی نمیشم، استرس و گریه نداشته باش، یه روز در میون دوش میگیرم چون سردردمو آروم میکنه، یه جور سرمو گرم میکنم که یادم میره سردرد داشتم ، سمت دود نرو مثلا قلیون و سیگار

شوهرم فقط شیاف می‌گذاره.اونم باید همون اولش بگذاره یکم دیر بگذاره اثر نمیکنه خوب

برای من اونم دیگه انقدر زدم حکم اب و پیدا کرده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من رفتم دکتر اعصاب  بهم گفت معمولا یه دور ۲۰ ساله داره (دقیق سالشو یادم نی) مثلا کسی که از ۱۲ ...

چه جالب

منم رفتم مغزو اعصاب ۳ قلم دارو داد

نورتیریپتیلین

ریزاتریپتان

ویتامین منیزیم و ب ۶

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نورتریپتیلین 10 توپیرامات 25

موثر بود؟

@رهاپیرزاد   سلام. ببخشید یه جا شنیدم میگرنتونو درمان کردید خواستم اینجا برای بچه ها بگید ال ...

سلام عزیزم،روغن بنفشه پایه کجندی و چند جلسه قبل از اون هم آر تی ام اس انجام دادم من ،الان شاید چند ماه یک بار بگیره اونم در بدو شروع ی قرص میگراکیم ۱۰۰میخورم در جا قطع میشه دیگه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
آرتی ام اس چیه؟ 

ی روش ه ک خیلی عالی ه برای افسردگی شادی تمرکز آرامش،دکتر از من نوار مغز گرفت گفت اون بخش مربوط ب احساسات خیلی فعال شده بهش تمرکز ضعیف آرتی ام اس این و متعادل میکنه عالی بود،ی خانوم و آقا میگفتن خانومه خیلی افسرده بود همسرش عصبی خیلی خوب شده بوده هیچ دردی هم نداره سرچ کنید گوگل عکس دستگاهش میاد

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد