2777
2789
عنوان

برای میگرن چه دارویی خوردید که موثر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 110 پست
میخوام برم بوتاکس کنم شنیدم که سر درد رو میندازه

من دخترخالم زد 

خیلییی کاهش داده بود درداشو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ببین حرف زیاد و نباید ازش فراری بشی بدترمیشه باید بری تو سروصدا وشلوغی تا مغزت به اون صدا عادت کنه د ...

ولی عادت ب سکوت دارم اصن سختمه صدای زیاد 

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تحمل😭 بعد من بعد زایمان‌هم فقط‌ مسکن از دیروز که پسرمو از شیر گرفتم‌بعد ۲۲ ماه داروهای دکترو ...

من وقتی میگرن بهم دست میده از شدت درد بالا میارم 

چطور تحمل کنم خواهر :)

شوهرت میدونست میگرن داری یا بعد از ازدواج فهمید؟

ببین حرف زیاد و نباید ازش فراری بشی بدترمیشه باید بری تو سروصدا وشلوغی تا مغزت به اون صدا عادت کنه د ...

من اگه کلافه بشم سر و صدای اون محیط همش تو گوشم میپیچه، انگار یکی توی گوشم هر دفعه همرو تکرار میکنه.شما هم اینجور بودی؟ 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
من وقتی میگرن بهم دست میده از شدت درد بالا میارم  چطور تحمل کنم خواهر :) شوهرت میدونست میگرن ...

اصلا بعد ازدواج میکرن گرفتم

۱۱ ساله متاهلم الان ۴ سالو خورده ایه درگیرشم

قبل بچه دومم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من وقتی میگرن بهم دست میده از شدت درد بالا میارم  چطور تحمل کنم خواهر :) شوهرت میدونست میگرن ...

تمام پیشونیمو زنجبیل رنده شده میزدم میرفتم توی اتاق تاریک

احیانا بعد از ازدواج همسرتون مساله روانی که بخواد شمارو عصبی کنه براتون ایجاد نکرده؟

ببین من میگرنام فکر نمیکنم عصبی باشه

کم خوابی 

افت قند

افت فشار

شدیداااا نور افتاب

روز اول و اخر پریود افتضضضاح

و یسری خوراکی ها

ببین من میگرنام فکر نمیکنم عصبی باشه کم خوابی  افت قند افت فشار شدیداااا نور افتاب روز اول ...

امیدوارم هممون شفا پیدا کنیم 

زمانی که دچارش میشم به مرگ فکر میکنم 

زندگیمو تحت تاثیر قرار داده 

به دلم مونده تو روز آفتابی بدون عینک و مثل بقیه مردم عادی باشم :_/ نور آفتاب درجا دخلمو میاره

من از پارکینگ با عینک‌ میرم بیرون و‌الا اون روز افتادم

امیدوارم هممون شفا پیدا کنیم  زمانی که دچارش میشم به مرگ فکر میکنم  زندگیمو تحت تاثیر قر ...

ایشاالا خوب شیم

قشنگ زندکی مختل میشه

فقط بوتاکس درمانش کرد بوتاکس تزریق کن گلم 

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.