2777
2789
عنوان

برای میگرن چه دارویی خوردید که موثر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8091 بازدید | 110 پست

دوستانی که میگرن دارید، شما هم میرید زیر افتاب سردرد میشید؟؟ از نور و سر وصدای زیاد چطور؟؟ من کوچکترین صداها ازارم میده

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ماساژ

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻
یه منشا روانی پشتشه اونو حل کنی کامل درمان میشی

چجوری پیدا کنمش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دوستانی که میگرن دارید، شما هم میرید زیر افتاب سردرد میشید؟؟ از نور و سر وصدای زیاد چطور؟؟ من کوچکتر ...

زیر افتاب برم درجا شروع میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دوستانی که میگرن دارید، شما هم میرید زیر افتاب سردرد میشید؟؟ از نور و سر وصدای زیاد چطور؟؟ من کوچکتر ...

اره از نور آفتاب بدم میاد، سروصدا یا کسی زیاد پیشم حرف بزنه 

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱
سنگینی قفسه سینه، کاهش ضربان قلب، خستگی عضلات اصن بیحال میشم 

بازم از تحمل درد میگرن خیلی بهتره

ینی سری پیش میخواستم سرمو بکوبم تو دیوار

بازم از تحمل درد میگرن خیلی بهتره ینی سری پیش میخواستم سرمو بکوبم تو دیوار

اره عوارضش چن دقیقس ولی درد میگرن نمیشه تحمل کرد من که یه وقتا احساس تهوع هم میگیرم 

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱