الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما یه بار سال ۹۶ رفتیم خیلی خوب وخلوت بود.دوباره امسال رفتیم افتضاح وداغون شده بود الان یه ستاره هم براش زیاده چه برسه به ۵ستاره.غذاهاش چندبار گرم میکردن وهر وعده میذاشتن رومیز که باعث شد خانواده ی من مسموم بشن وکلا تا آخر اقامتمون رستوران نیان که جالب بود اکثرا بعضی افراد خانواده شون مسموم شدن که معلومه کار خود هتله.اتاق وتختا همه فرسوده شده حتی درب ورودی اتاقا هم خراب شده،با اکثر ارگانا قرادا بستن وحشتناک شلوغ شده وهربی فرهنگی وارد هتل میشه وخیلی صحنه های داغونی آدم میبینه.عربا هیچی حالیشون نیست اصلا سکوت وتمیزی رو رعایت نمیکنن به شدتم خدماتش گرونه مثلا رستوران سلفش نفری ۶۰۰ که اصلا غذاهاش به این قیمت نمی ارزه.در کل اصلا توصیه نمیکنم به این هتل فرسوده که شبیه مسافرخونه شده برید
یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه