2777
2789
عنوان

تروخدا بهم بگید گیج شدم ازش خوشم می اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 66 پست

[QUOTE=258063832]دقیقا مخصوصا من ک بزور از یکی خوشم میاد... اعصابم دو روزه بهم ریخته[/QUنظر کلی اینکه بیخیالش بشی و اگر هم پیام داد خیلی صریح بگی من ادمی که  ندونم چرا هست و نیست برام ارزشی نداره 

وقتی  ارزشی برا رابطمون  نزاری دلیلی نداره من هم منتظر بمونم 

🙄 هرچی اومد سراغ من ازیه جا میلنگه.... اونم ی لنگ قویااا  کاش ازدواج کنم خسته شدم بقران هی می ...

اصلا این تفکرو نداشته باش با ازدواج دنیا زیر و رو نمیشه حتی شاید بدتر هم بشه  ... دنبال آدم خوب باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازچیزی که مطمئن نیستی درموردش صحبت نکن ویااهمیت نده به این حرفا چون تهمت خواهر

تهمت نیس کاش میدونستم... اصلا مشخص نیس چیه اگه نمیخادو سرد شده چرا نمیگه من ک واضح ازش پرسیدم کاملا مثبرعکس جواب داد 

[QUOTE=258063832]دقیقا مخصوصا من ک بزور از یکی خوشم میاد... اعصابم دو روزه بهم ریخته[/QUنظر کلی اینک ...

کاش پیام بده میگم۱۰۰٪ 

چقد اعصابم داغونه خدا میدونه فقط

سه روزه بهمین دلیل خودم سعی کردم پیام بدم... دیگه فکر کردم بیخیالش شم جون این کار مشخصه غیرطبیعیه&nb ...

خودمونم اگه مریض شیم نه حوصله چت داریم نه هیچی فقط دلمون میخوادبخوابیم😁خب به اونم حق بده فقط پیام بده درحد حال واحوال دیگه وقتی کامل خوب شدببین بازم سردیانه اگه اره بیخیالششو

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اصلا این تفکرو نداشته باش با ازدواج دنیا زیر و رو نمیشه حتی شاید بدتر هم بشه  ... دنبال آدم خوب ...

من برای چند ماه رفتم تو زندگی باادمی ک بهم دروغ گفته بودم 

اینقد بدبین شدم اینام هی میان بدتر میشم...

۲۵ سالم بود ازدواج کردم الان ۴ ساله جدا شدم 

واقعا خسته‌م 

اصلا یادم نمیاد تو زندگی ازارم ب ی مورچه هم رسیده باشه

خودمونم اگه مریض شیم نه حوصله چت داریم نه هیچی فقط دلمون میخوادبخوابیم😁خب به اونم حق بده فقط پیام ب ...

الان همون دوران خوب شدنشه... دقیق همینکارو کردم چن روز فقط حالشو پرسیدم ولی دیگه منم نمیپرسم چون بچه نیستم میدونم ی چیزی هس اما چیشو نمیدونم

الان همون دوران خوب شدنشه... دقیق همینکارو کردم چن روز فقط حالشو پرسیدم ولی دیگه منم نمیپرسم چون بچه ...

ازش بپرس بگو نمیدونم دلیل سردشدنت چیه اگه اتفاقی افتاده یااخلاقی ازم سرزده بگو دوست ندارم توفکرت اشتباه درموردم قضاوت کنی بجاش باهام حرف بزن تا سوتفاهم هابرطرف شه 

همیناروبگو ببین چی میگه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
[QUOTE=258066808]انشاله که خیره  ولی اگر پیام داد  جوری وانمود کن که منتظرش نبودی [/QUOTEچ ...

بعد چن روز ارع. شابد تب تندش از جای دیگه خاموش بشه باز بیاد سمت شما

یا بقول خودش مریضیش  خوبشه و پیگیز باشه ولی  همون مثل خودش رفتار کنپیام داد یا زنگ زد چن ساعت بعد یا یکروز بعد جوابش رو بده بفهمه هیشکی منتظرش نیس