2777
2789
عنوان

تروخدا بهم بگید گیج شدم ازش خوشم می اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 66 پست
منم چون خوشم می اومد ازش جوابشو میدادم با مهربونی  این مدتم ک ب بهونه مریضی سرد شد بازم من چند ...

ببین اون بیشتر پیام‌میداده ویجور حس یه طرفه بودن براش ایجادکرده ویااینکه میدیده حرفی برای گفتن نداری وفقط چیزی میگفته جواب میدادی ازاین حالت هاخسته شده 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
حدسزدم خودمم ولی هرچیم باشه اون ک انلاین میشه پس پس پیام میتونه بده...😔

حقیقتا همه پسرا اینطوری هستن ... یچیز جالب تر اینه هرچقدر بهشون بچسبی بدتر ازت دور میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا این نظرو دارم  ولی چون خوشم کی اومد ازش مال اینه ذهنمو درگیر کرده یه جورایی دلم اشوبه ...

من این حرکت رو بارها تجربه کردم عزیزم ادمایی ک با اصرار میومدن و یهو جیم میزدن  بقدری حالمو خراب میکردن بااین حرکت که ترجیح میدادم با کسی حرف نزنم. 

از ته دلم از، خدا میخواستم  جواب این ادمارو ب طرز فجیحی بده  چون دختر جماعت خیلی زود وابسته میشه و ازاین بی مهریا  شکسته میشه

ببین اون بیشتر پیام‌میداده ویجور حس یه طرفه بودن براش ایجادکرده ویااینکه میدیده حرفی برای گفتن نداری ...

خب اوایل رابطه دراین حداس اما من سعی میکردم گرمتر و با محبت تر حرف بزنیم... اخه اینم هی تا لحظه اخر خودشو خوب نشون میداد با حرف ن با عمل( دیدم ک خبری نشده) مثلا هی میگفت دوست دارم یااینکه ی روز بهتر شدم بریم بیرون باهم... خب این وسط موندم خدایا چرا اینطور حرف میزنه راحت بره دیگه من که واضح پرسیدم ازش ..

من این حرکت رو بارها تجربه کردم عزیزم ادمایی ک با اصرار میومدن و یهو جیم میزدن  بقدری حالمو خرا ...

دقیقا مخصوصا من ک بزور از یکی خوشم میاد... اعصابم دو روزه بهم ریخته

اگه انلاینه و پیام نمیده  مطمعنن شخص دیگه ای ام هست

خخخ اخه پسره بیشعور چن ماهه همه رو اجیر کرده حالا با یکی دو هفته باز نفر بعدی...🙄🙄خیلی احمق میتونه باشه اگه این مورده... ا

ولی کسه دیگه‌ای شاید نباشه... دلیلی ندارم طبق چیزایی ک دیدم میگم

کسی اگه بخوادت شده کفتر 😂 بگیره نامه بفرسته اینکارو میکنه اگه هم نخوادت زیبا ترین و بهترین آدم باشی ...

دقیقا منم این نظرو دارم خواهر،، اما نادون خودشو کشت بقول خودش تا بدستم اورد 

اسکولی چیزین یا ۷ خطن خدا میدونه.... فقط شانس منه...

نه شانس منم هست .... تنها نیستی  .....

🙄 هرچی اومد سراغ من ازیه جا میلنگه.... اونم ی لنگ قویااا 

کاش ازدواج کنم خسته شدم بقران هی میان و نمیشه هرکدومم ب یه دلیل

خب اوایل رابطه دراین حداس اما من سعی میکردم گرمتر و با محبت تر حرف بزنیم... اخه اینم هی تا لحظه اخر ...

ممکن بخاطرمریض بودنش باشه شمابهش پیام بده ببین چجوریاس

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
ممکن بخاطرمریض بودنش باشه شمابهش پیام بده ببین چجوریاس

سه روزه بهمین دلیل خودم سعی کردم پیام بدم... دیگه فکر کردم بیخیالش شم جون این کار مشخصه غیرطبیعیه 

فقط نمیدونم چیه

خخخ اخه پسره بیشعور چن ماهه همه رو اجیر کرده حالا با یکی دو هفته باز نفر بعدی...🙄🙄خیلی احمق میتونه ...

ازچیزی که مطمئن نیستی درموردش صحبت نکن ویااهمیت نده به این حرفا چون تهمت خواهر