2777
2789

تایپیک دوتا قبلمو خونده باشید میدونید جریانو، ی اقا ازم خاستگاری کرد از طریق همکارش... بعد از اون رفتیم بیرون دوتایی تو ماشین دور زدیم یه ساعتی خلاصه بقول همه چندماه دنبالم بود تا تونست اوکی کنه.. ینی هم ظاهرمو دیده هم اخلاقمو ک این مدت اداره‌شون مجبور شدم برم... خلاصه همه چی اوکی جتی بیرونم همه چی اوکی تاا اینکه جدیدا سرد شده حالا کلا دو هفته‌ نمیشه اما خیلی بشدت عاشقانه حرف میزدو راغب... یهو حس کردم سرد شد کمرنگ شد... واقعا چرا حرفیم نشده بگم ناراحت شد یا بگم از ظاهرم خوشش نیومد مثلا... 

تروخدا کسی میدونه چرا یهو سرد شد؟!!! منم امروز پیام ندادم اونم... اما فهمیدم سرد شده ی بار گفتم چون ازتون شناخت ندارم تشخیص نمیدم من پیام بدم یا نه نمیخاید ادامه بدین... گفت نه دوست دارم و اشتباه فکر نکن و... ازین حرفا ... اهان هی میگفت ک بریم بیرون یه روز... تروخدا خب بین این سردیا چرا عاشقانه میگفت  ... درک نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می گفت بریم بیرون یه روز؟ مگه با ماشین نمی رفتید دور بزنید؟

اره تو این دورانم ک سرد بودو حس میکردم کم پیام میداد هی میگفت ی روز بریم زیبایی های پاییزو‌نشونت بدم

شاید دنبال بیرون رفتن و خوشگذرونی بوده نه خاستگاری

خب باشه منم اومد تو ذهنم پس ادمی ک‌دنبال خوش گذرونیه چرا چند ماه تموم اداره رو از معاون تا همه رو اجیر کرده دنبالم بیان تا شماره مو داشته باشه... یهو چی شد 

عزیزم یا ب بهانه ی خاستگاریت  میخواد رل بزنه یا سرد شده و یکی دیگه چششو گرفته وگرنه اگر مشکلی ب ...

اخه ه اینطوره حتما مشگل روانی داره به همه بگه ازین ورم هی بمن میگفت بخدا دوست دارم... خو کسیو ادم بخواد مسلما این رفتارو نمیکنه

ممکن از احساست مطمئن نباشه یعنی بهش نشون ندادی که بهش علاقه داری

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد