2777
2789
عنوان

تروخدا بهم بگید گیج شدم ازش خوشم می اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 66 پست
اکثر مردا همینن حتی دخترا بیخیال اگه دیدی داره خبلی سرد رفتار میکنه خودت تمومش کن فک نکنه منتظرشی

دو شب قبل با اکراه بهش پیام دادم ک نمیدونستم این مدت احوالتو بپرسم یا بهتره تموم کنیم رابطه رو... گفت اشتبا فکر میکنی خداشاهده ناتوان بودم ک پیام ندادم... بعدم و حرفای قشنگ الکی امروز کلا صفر شد هییچ خبری منم چون دو شب قبل این پیامو داده بودم بش گفتم وظیمه مو انجام دادم دیگه امروز خودمم پیام ندادم 

اخه ه اینطوره حتما مشگل روانی داره به همه بگه ازین ورم هی بمن میگفت بخدا دوست دارم... خو کسیو ادم بخ ...

تا دلت بخواد ازاین ادمای مریض هست 

ادمایی ک سر شرط بندی با دوستا میان سمتت تا پا میدی بیخیال میشن دیدم ک میگما. 

توام پیگیر نباش  چون بقول خودت همکاراتم در جریانن زیاد پیگیر باشی و بعدا جور نشه قضیه ی ازدواجتون ب همه پر میکنه ک دختره خیلی پیگیر بود من رو ندادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مشکلی براش پیش اومده که ربطی به شما نداره ولی ذهنش رو درگیر کرده..‌ و یا وقت زیادی ازش می گیره

انلاین ک میشه اینقد شختشه... بخدا نمیدونم اقلا فازشو کاش میدونستم چیه

خب باشه منم اومد تو ذهنم پس ادمی ک‌دنبال خوش گذرونیه چرا چند ماه تموم اداره رو از معاون تا همه رو اج ...

شاید فهمیده شما اینطور آدمی نیستی بیخیال شده.یا چیزی از رفتار وبرخورد شما دیده که پشیمون شده.مردا خیلی تیزبینن.شوهر من میگفت به مدل انگشت پاهم حساسه دیگه نمیدونم این آقا چرا سرد شده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
تا دلت بخواد ازاین ادمای مریض هست  ادمایی ک سر شرط بندی با دوستا میان سمتت تا پا میدی بیخیال م ...

ن من همکارش نیستم اون ب همکاراش گفته... حالا خدا میدونه چ ادمیه نمیشناسمش که زیاد ولی مطلقا پیام نمیدم دیگه تا خودش نده ا

شاید فهمیده شما اینطور آدمی نیستی بیخیال شده.یا چیزی از رفتار وبرخورد شما دیده که پشیمون شده.مردا خی ...

همه چی عادی بود نمیدونم چی شد هیییچ چیزی نشده بود بخدا مال اینه سوال شده برام

بعضی وقتا با جواب هام‌نشون‌میدادم منم حس دارم اینو میتونه درک کنه مطمعنم

ببشتراون ازتون خبرمیگرفت ؟شماچی؟؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
ببشتراون ازتون خبرمیگرفت ؟شماچی؟؟

منم چون خوشم می اومد ازش جوابشو میدادم با مهربونی 

این مدتم ک ب بهونه مریضی سرد شد بازم من چندبار حالشو پرسیدم اخه اونم برامن میپرسید مریض شده بودم

گفتم بزار نگه این بی حسه

همه چی عادی بود نمیدونم چی شد هیییچ چیزی نشده بود بخدا مال اینه سوال شده برام

اگه قسمت باشه خودش میاد سراغت 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
ن من همکارش نیستم اون ب همکاراش گفته... حالا خدا میدونه چ ادمیه نمیشناسمش که زیاد ولی مطلقا پیام نمی ...

وقتی یکروز کامل بیخبر بزاره ادمو  مشخصه زیادم با ثبات نیست تو رابطه پس بیخیال  . 

چن سالته؟ 

وقتی یکروز کامل بیخبر بزاره ادمو  مشخصه زیادم با ثبات نیست تو رابطه پس بیخیال  .  چن ...

دقیقااا این نظرو دارم 

ولی چون خوشم کی اومد ازش مال اینه ذهنمو درگیر کرده یه جورایی دلم اشوبه

من۳۰