2777
2789
تایپیکاتو خوندم ..دلم آتیش گرفت .. مشکلش چی بود نی نی

عزیزم 

ببخشید 

قلبش سوراخ بود، نزدیک جراحی ریه اش عفونت کرد، شدید شد و وارد خونم شد 

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😩😩😩😩خدا بهت صبر بده بحق پنج تن ...تو بارداری متوجه نشدس؟

نه اصلا، چیزی نگفتن بهم 

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

انشالله زودی جاش پر میشه واست...خیلی سخته ..منم ۳۵ هفته و شش روزمه امروز یذرع لک دیدم خیلی دارم میتر ...

نه عزیزم استرس نده به خودت 

منم ۳۶ هفته زایمان کردم

انشالله زایمان راحت و سلامتی داشته باشی🌹

نه فردا

ببین من چون اوایل بارداری لک داشتم حساس شدم همش با چراغ قوه چک میکردم ترشحاتمو این که میگم با چراغ قوه نگا میکردم دیدم نمی‌دونم پرز شلوار بود یا همون لکه بینی واقعی ...بعد خیلی به خودم دستمال زدم خیلی زیاد یمدت پیشم واژنمو زخم کرده بودم رفتم توالت باز دستمال محکم کشیدم یه نقطه مثل خون دیدم بعد هی ترشحاتمو چک کردم تو ترشحاتم هیچی نبود ...رفتم واژنمو نگا کردم باز قرمز شده بود نمی‌دونم از تو بود یا بیزون ولی امروز هر چقد ترشحات اومد توش چیزی نبود..

قربونت گلم ...خیلی واست دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده... 

مرسی فداتشم، منم همینطور

فقط بدون استرس سمّه 

بخدا کوه استرسم کل بارداری استراحت بودم ...دگ جای سالم ندارم انقد آمپول زدم ..همش میترسم خدا نکرده ی ...

میفهمم اما نه عزیزم خدانکنه، چه مشکلی 

بد به دلت راه نده❤🌹