2777
2789
فدات شم عزیزم ...با دل شکسته ت واسم دعا کن

خدانکنه قشنگم 

به روی چشمم ❤ 

انشالله زایمان کردی به موقعش و دل خوش، تاپیک زدی تگ کن منو 😍😅

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه قشنگم  به روی چشمم ❤  انشالله زایمان کردی به موقعش و دل خوش، تاپیک زدی تگ کن منو ...

حتما ..ولی بخدا دلم انقد شکسته همش منتظر ی اتفاق بدم ..حس میکنم برم بیمارستان با بچه برنمی‌گردم خواهر ...به خدا دلم خونه ...۸ ماه استراحت کامل بودم ..الآنم میترسم زود بدنیا بیاد نمونه ۳۵ هفته و ۶ روزم فردا ...خیلی میترسم خیلی خیلی...

حتما ..ولی بخدا دلم انقد شکسته همش منتظر ی اتفاق بدم ..حس میکنم برم بیمارستان با بچه برنمی‌گردم خواه ...

نه نه حتی به این چیزا نباید فکر کرد

در عوض به خودت انرژی بده، به چیزای بهتر و قشنگتر فکر کن

اینکه نی نی دنیا اومد چیکارا بکنی براش

کدوم لباساشو تنش کنی 

چجوری ازش عکس بگیری با چه ژستی

چیزای منفی رو دور کن از خودت، بزار یکم خاطره خوش از بارداریت تو ذهنت بمونه

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!