2777
2789

سلام دوستان   

کسی تجربه مصرف سیر در ناشتا داره؟؟

کسایی که استفاده کردن و لاغر شدن لطفا بیان و از تجربه هاشون بگن 😘😘😘😘😘

برای کاهش فشار خون شنیده بودم ولی برای لاغری نه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهار هفته خوردم. به شددددت سرگیجه و افت فشار میاره  هیچم  لاغر نشدم 

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
ای بابا ،،، پس چیه اینهمه میگن عالیه واسه لاغری

باید با عسل اصل مصرف بشه،چون افت فشار شدید و سرگیجه میاره... طرز تهیه ش هم ایجور که یک کیلو سیر و یک کیلو عسل تهیه میکنی اول سیر میریزی تو ظرف بعد مقداری عسل میریزی روی سیرها، دوباره سیر وبعد عسل همین طور  ردیف به ردیف میریزی  تا ظرف کامل پر بشه در ظرف رو می بندی میزاری جای تاریک مثه کابینت که نور بهش نمیرسه، دوهفته بزار بمونه بعده دو هفته مصرف کن

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤