2777
2789
عنوان

یه خبر خوب بدید یا یه چیز امیدوارکننده بگید :)

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعاکن که سالمی.شنواییم کم شده دنیا رو سرم خرابه غم زده یه گوشه هستم حوصله بچه هامم ندارم فقط خداروشک ...

انشالله تو هم سلامی کاملتو به دست میاری عزیزم🤍

اگه داری اینو میبینی لطفا واسم دعا کن به خواسته ی قلبیم برسم❤امیدوارم هر چی واسه من دعای خوب کنی به خودتم برگرده🙂💓
دعاکن که سالمی.شنواییم کم شده دنیا رو سرم خرابه غم زده یه گوشه هستم حوصله بچه هامم ندارم فقط خداروشک ...

عمه منم یهو اینجوری شد دوماه ک میره دکتر آمپول تزریق کردن تو گوشش بهتر شده الان از دویست در صد دو تاگوشش اونم هفتاد درصد شنوایی دارع

شوهرم رفته تو اتاق میگ خستم بخوابم منم دارم فیلم میبینم تنها دلم میخاد به ده روش سامورایی برم ج..رش ...

الان وقته خواب نیست که🥲

اگه داری اینو میبینی لطفا واسم دعا کن به خواسته ی قلبیم برسم❤امیدوارم هر چی واسه من دعای خوب کنی به خودتم برگرده🙂💓
امتحان زیستمو ۲۰ شدم 😂 نمیدونم شاید واست امیدوار کننده باشه😂🎈

مرسی واقعا خیلی خوشحال شدم😂

عمه منم یهو اینجوری شد دوماه ک میره دکتر آمپول تزریق کردن تو گوشش بهتر شده الان از دویست در صد دو تا ...

من مشکل دارم پارسال عمل کردم الان باز کم شد ماه بعد نوبت دکتر دارم.دلم گرفته چندسال سمعک نمیخوام به اونروز برگردم 😔

من مشکل دارم پارسال عمل کردم الان باز کم شد ماه بعد نوبت دکتر دارم.دلم گرفته چندسال سمعک نمیخوام به ...

انشاءالله سلامتیتو بدست بیاری

با حس خوب بنویس که حالت کاملا خوب شده و رهاش کن

⚘خدایا شکرت❣
قربانت😂🎈 تازه کجای کاری ریاضیمو نگفتم اونم ۲۰ شدم😂😂

ایشالله همه امتحاناتو ۲۰ بشی عزیزم