2777
2789
عنوان

میگرن بارداری

1757 بازدید | 21 پست

سلام خانوما کیا تو بارداری میگرن شدید داشتن؟ تا کی ادامه داشت؟ من اول 5ماهم اما این سردرد منو ول نمیکنه دیگه بریدم تروخدا اگه راهکاری دارین بگین.😭😭😭

بعضیا میگن به جنسیت هم ربط داره، اگه میشه جنسیت بچتونم بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز گفتم اول 5 ماهم، هفته 18 باید برم سونو آنو مال تا بگن. الان تو هفته 17م.تو سون آن تی بهم نگفتن

ابتدای ۱۸ هفته میشه ۵ ماه واسه همبن ازتون پرسیدم اما کلا این حالتا هیچ دلیل قطعی برای جنسیت نمیشه تو ان تی احتمالی بهتون نگفتن

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
ابتدای ۱۸ هفته میشه ۵ ماه واسه همبن ازتون پرسیدم اما کلا این حالتا هیچ دلیل قطعی برای جنسیت نمیشه تو ...

آها نمیدونستم چون تازه 16 هفتم تمام شده اشتباه گفتم. 

انشالله ک ب سلامتی بغل بگیریش عزیزم دیگ چیزی نمونده تا بفهمی جنسیتشو

مرسی عزیزم سلامت باشی. میگرنم خیلی داره اذیتم میکنه هیچ مسکنی هم نمیتونم مصرف کنم همش افتادم تو خونه خسته شدم 

مرسی عزیزم سلامت باشی. میگرنم خیلی داره اذیتم میکنه هیچ مسکنی هم نمیتونم مصرف کنم همش افتادم تو خونه ...

عزیزم تو بارداری همه دردی آدم میگیره من الان یه هفتس از کمردرد دارم خل میشم حتی پیروکسیکامم نمیتونم بزنم میگن خطر داره فقط دارم مدارا میکنم چاره ای نیست تحمل کن از دکتر زنانت بپرس شاید راهی باشه برای ارووم شدنت

عزیزم تو بارداری همه دردی آدم میگیره من الان یه هفتس از کمردرد دارم خل میشم حتی پیروکسیکامم نمیتونم ...

اونم گفت هیچی، گفت نهایت بتونی یه استامینوفن 325 ساده بخوری... اونم که بخورم نهایت چند ساعت دردمو کمتر میکنه، میترسم رو جنین تاثیر بذاره. آنقدر درد دارم که حتی فکمم درد میگیره. انشالله به زودی هر دو خوب شیم. ممنون که جوابمو دادی 

اونم گفت هیچی، گفت نهایت بتونی یه استامینوفن 325 ساده بخوری... اونم که بخورم نهایت چند ساعت دردمو کم ...

خواهش میکنم عزیزم اره حدالامکان سعی کن قرص نخوری و تحمل کنی انشالله زودتر خوب میشی عزیزم

چیکار میکنی با میگرنت قطع شد؟

جنسیت جنین چی بود؟

من هفته۱۶هستم به معنای واقعی از سردرد ک هر روزه هست عاجز شدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
عزیزم شما سردردت خوب شد؟

بارداری رو میگید یا الان ؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

اره من گرفتم میگرن بارداری دیوونه شوم مردم و زنده شدم الان بهتر شده یعتی ولی امروز سردرد دارم

خود دکترم بهم قرص داد بهترم میکرد 

خوب میشی 

من همش تو جای تاریک و بی صدا چشامم با شال میبستم