2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمت اینجور عرفانها نرو ، بخصوص عرفان حلقه

حرفاشون به ظاهر قشنگه اما پوچ و‌بی محتوا 

و تمام مواردی که اشاره به برون ریزی داره در واقع درون ریزی جن هست که خودشون میگن موجودات غیرارگانیک

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
تا چند وقت پیش مجاز بود یه چیزایی داره میگن با خوداشون اسلام مطابقت نداره وگر نه بد نیست 

بله ميگن مطابقت نداره واينكه جن وموجودات ماورايى احضارميكنن وكاراى غيراخلاقى و....

بازنميدونم ولى خيلى تحقيق كنيد

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

قضیه چیه؟!این کیه؟!

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻
بله ميگن مطابقت نداره واينكه جن وموجودات ماورايى احضارميكنن وكاراى غيراخلاقى و.... بازنميدونم ولى خ ...

توهمين نى نى سايتم دربارش تاپيك ديدم اصلاحرفاى خوبى نخوندم  خيلى ترسناك تعريف كردن

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
سمت اینجور عرفانها نرو ، بخصوص عرفان حلقه حرفاشون به ظاهر قشنگه اما پوچ و‌بی محتوا  و تمام مو ...

ولی یکی از اقواممون که داخل عرفان حرفایی زد که خیلی برای من واقعی بود الآن برا همین دنبال بگیم از این چیزا سر در بیاره 

ولی یکی از اقواممون که داخل عرفان حرفایی زد که خیلی برای من واقعی بود الآن برا همین دنبال بگیم از ای ...

ميشه بيشترتوضيح بدين 

ولی یکی از اقواممون که داخل عرفان حرفایی زد که خیلی برای من واقعی بود الآن برا همین دنبال بگیم از ای ...

گفتم که حرفاشون قشنگه ، اما پوچ و‌بی محتوا

کسی از بی محتوا بودنش سردرمیاره که اطلاعاتش بالا باشه 

ایرانی ها هم که ماشاالله اهل مطالعه نیستن 

این فرقه فقط میتونه افراد بی اطلاع ، کسانی که قدرت تشخیص تو این امور رو ندارن جذب کنن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خیلی طولانیه و اگه اینجام بگم پیجما میبندن 

من خيلى دلم ميخواداطلاعات درست وكامل بگيرم 

ولى درسته اينجانميشه گفت