sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 عنوان عرفان 737 بازدید | 17 پست کسی هست کلاس های عرفان رفته باشه یا از عرفان چیزی بدونه؟ 1401/08/16 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helma26369 عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 3093 عرفان وحلقه كه ميگن منظورتونه؟ فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
helma26369 عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 3093 بله چيزاى خوبى نشنيدم ميگن خوب نيس فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 چيزاى خوبى نشنيدم ميگن خوب نيس تا چند وقت پیش مجاز بود یه چیزایی داره میگن با خوداشون اسلام مطابقت نداره وگر نه بد نیست
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 13295 سمت اینجور عرفانها نرو ، بخصوص عرفان حلقهحرفاشون به ظاهر قشنگه اما پوچ وبی محتوا و تمام مواردی که اشاره به برون ریزی داره در واقع درون ریزی جن هست که خودشون میگن موجودات غیرارگانیک ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
helma26369 عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 3093 تا چند وقت پیش مجاز بود یه چیزایی داره میگن با خوداشون اسلام مطابقت نداره وگر نه بد نیست بله ميگن مطابقت نداره واينكه جن وموجودات ماورايى احضارميكنن وكاراى غيراخلاقى و....بازنميدونم ولى خيلى تحقيق كنيد فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
allofusaredead عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1257 قضیه چیه؟!این کیه؟! ❣︵من از دوتا چیز متنفرم. یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش. دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها و متوهم ها︵❣ ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞ #ایرانم_دوباره_تسلیت💔 🇮🇷 ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه. ↺💔↻
helma26369 عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 3093 بله ميگن مطابقت نداره واينكه جن وموجودات ماورايى احضارميكنن وكاراى غيراخلاقى و.... بازنميدونم ولى خ ... توهمين نى نى سايتم دربارش تاپيك ديدم اصلاحرفاى خوبى نخوندم خيلى ترسناك تعريف كردن فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 سمت اینجور عرفانها نرو ، بخصوص عرفان حلقه حرفاشون به ظاهر قشنگه اما پوچ وبی محتوا و تمام مو ... ولی یکی از اقواممون که داخل عرفان حرفایی زد که خیلی برای من واقعی بود الآن برا همین دنبال بگیم از این چیزا سر در بیاره
sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 توهمين نى نى سايتم دربارش تاپيك ديدم اصلاحرفاى خوبى نخوندم خيلى ترسناك تعريف كردن جدی منم برم بخونم
helma26369 عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 3093 ولی یکی از اقواممون که داخل عرفان حرفایی زد که خیلی برای من واقعی بود الآن برا همین دنبال بگیم از ای ... ميشه بيشترتوضيح بدين فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 13295 ولی یکی از اقواممون که داخل عرفان حرفایی زد که خیلی برای من واقعی بود الآن برا همین دنبال بگیم از ای ... گفتم که حرفاشون قشنگه ، اما پوچ وبی محتواکسی از بی محتوا بودنش سردرمیاره که اطلاعاتش بالا باشه ایرانی ها هم که ماشاالله اهل مطالعه نیستن این فرقه فقط میتونه افراد بی اطلاع ، کسانی که قدرت تشخیص تو این امور رو ندارن جذب کنن ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 ميشه بيشترتوضيح بدين خیلی طولانیه و اگه اینجام بگم پیجما میبندن
helma26369 عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 3093 خیلی طولانیه و اگه اینجام بگم پیجما میبندن من خيلى دلم ميخواداطلاعات درست وكامل بگيرم ولى درسته اينجانميشه گفت فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰