2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا تو کلاس توجه میکنن خیلی من ب شخصه تو کلاس میخوابیدم😂ولی فک کنم حافظشون خیلی خوبه😪

نه ببین الان من هر چی بهم بگن سریع حفظ میکنم ولی درسو تو کلاس شاید بفهمم ولی تا جلسه بعد یادم می‌ره 

نه ببین الان من هر چی بهم بگن سریع حفظ میکنم ولی درسو تو کلاس شاید بفهمم ولی تا جلسه بعد یادم می‌ره& ...

اها برادر منم اینطوری بود ک نمیخوند اما امتحاناشو خوب میداد اما همچین باهوشم نی😂ولی خوش ب حالشون همیشه دلم میخواست مثل اونا باشم اما قسمت نبود

بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️
اصلا یه همچین چیزی نداریم و نمیشه 

ولی آدمی داریم که فقط یه دور تو خونه مرور کنه براش کافی باشه از جلسه ای هم که درس میدن تا جلسه بعد فقط یه مرور کنه اونم فقط شبی که فرداش همون درس داره؟

ولی آدمی داریم که فقط یه دور تو خونه مرور کنه براش کافی باشه از جلسه ای هم که درس میدن تا جلسه بعد ف ...

یه دور مرور برای اینکه یه مطلب درسی طولانی مدت یادت بمونه خیلی باهوشم باشی بازم کافی نیست

خب چه جوری نمیخوند بعد خوب میدادددددد😂

نمیدونم من هیچ وقت ندیدم درس بخونه فقط درس معلمو گوش میداد اخر ترمم یکم نگا کتاباش میکرد لیاقت نداش ترک تحصیل کرد😑

بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️
یه دور مرور برای اینکه یه مطلب درسی طولانی مدت یادت بمونه خیلی باهوشم باشی بازم کافی نیست

ولی پس چرا بعضیا میگن ما یا تو خونه لای‌ کتاب باز نمی‌کنیم یا فقط یه دور مرور میکنیم