یک پسری بود ار من ۸ سال کوچکتر باهاش در گروه زبان انگلیسی قرار گذاشتم روزی ۱ ساعت زبان بخونیم سه هفته طول کشید من دیدم داره کم کم ازش خ خوشم میاد گفتم دیگه نمیام و رفتم و خیلی عصبانی و ناراحت شد عذاب وجدان گرفتم بهش زنگ زدم گفت شما رفتارتون خ بد بود با من .مگه من چی کار کردم وسط درس رفتی خلاصه ایران نیست فرانسه است من اونشب ۳ ساعت صحبت کردم گفتم از شما خوشم آمده بود ترسیدم و چون نمیشناسمت رفتم و....هزاران دلیل دیگه اقا بازم ازش خ خوشم امد زنگیدم فرداش مسیج نوشت نوشتم بیا ادامه ندیم چون شما توضیح خواستی من نوشتم نوشت خ بیشعوری و خ ناراحت شد باز رفت من دو هفته بعد براش نوشتم من منظوری نداشتم منتها ما بدرد هم نمیخوام زبانتم ول نکن خوب .بعد رفتم .یکماه گذشته هروز میاد استوریمو چک میکنه و یکبار نوشت حق با تو بود که من ج ندادم به نظرتون منظورش چیه هروز تو استوری های من میاد ؟ من نمیخوام چیزی رو باهاش شروع کنم ولیکن منظورش و نمیفهمم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حس آدم گاهی تحت تاثیر عوامل گذری و بی هدف هست تقریبا همه تجربه اش کردند مثلا فشار ماری زیاد فشار رو ...
عزیزم من نگفتم میخوام باهاش دوست بشم فقط میگم نمیدونم چرا مدام میاد تو استوری هام همین .دلیل این کارشو میخوام بدونم من که بهش گفتم راستشو اونم گفت من دنبال دوست عادی هستم منم گفتم پیغام نده ق کرد حالا مدام تو استوری هام .دلیلشو میخواستم بدونم