2777
2789

سلام خواهرای عزیز میشه هر کس تجربه ای در مورد ناباروری داره بگه من دو سه ساله اقدامم خسته شدم میخوام برم ای وی اف دکتر خوب اگه تهران سراغ دارید معرفی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یکسال اول ازدواج جلوگیری داشتم بعد رفتم دکتر گفتم مشکلی نیست فعلا باردار نشم گفت نه بعد از دو سال دیگه رفتم گفت تنبلی گرفتی اول سایز فولیم ضعیف بود اونم با دارو بعد از حدود یکسال خوب شد ولی الان بعد از کلا دو سال و نیم اقدام باردار نمیشم  

سلام منم سه سال .. آندومتر داشتم سه بار ای یو ای کردم.

میخواستم پیش دکتر اولم 

دکتر ک عوض کردم از درمان تا بارداری ۷ ماه طول کشید ماه اول باردار نشدم طبیعی ‌‌‌‌‌. .. ولی ماه دوم اقدامم ک قرص طول درمانش دوماه بود سر دوماه باردار شدم الان ۱۵ روز رفتم تو سه ماه

شنیدم بیمارستان گاندی دکترای خوبی داره فقط شنیدم 🤷‍♀️ یکی از اسناهای ما ۱۰ سال دکتر رفت الان یه دختر یه پسر داره من خیلی هارو میشناسم ۵ سال ۲۰ سال تو اقدام بودن دکتر خوبم میشناسم اما الان فکر کنم کانادا باشه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

شوهرت سالمه؟

شوهرم از داد. همه چیزش خوب بود خودمم دو سال قبل پلی کیستیک بودم با دارو خوب شدم الان که دارو تقویت فولی میخوردم و امپول میزدم بعد از حدود یکسال سونوی اخرم نمای pco دیده شد ولی تو سونو های قبلی نبود گفت چون تخمک سایزش بزرگ شده و ازاد نشدن دوباره شدن کیست 🥺🥺